Вучелић: Опет ћемо бити шампиони! Макар никога не довели!

„Док други улажу у неке друге организације, ми се уздамо у омладинце. Дакле, нису нам потребне судије нити било шта слично“, изричити је Милорад Вучелић.

Фудбал 12.06.2015 | 22:15
Вучелић: Опет ћемо бити шампиони! Макар никога не довели!

Прелазни рок на територији Србије се полако захуктава, а у Партизану сматрају да им појачања за одбрану титуле нису потребна. Тачније, да и са постојећим кадром могу до још једног шампионског наслова, али да ће после Николе Трујића и Марка Јевтовића, ипак, бити нових лица у екипи Зорана Милинковића, у вишегодишњој намери да се направи искорак на међународној сцени.

„Партизан ће сигурно бити јачи него прошле сезоне и сигурно ће опет бити шампион. Ми бисмо били шампиони све и да не доведемо никог, али појачања су нам тренутно неопходна због Европе. И није уопште битно колико ће се остали појачавати, јер ми имамо најбољу омладинску школу. Док други улажу у неке друге организације, ми се уздамо у омладинце. Дакле, нису нам потребне судије нити било шта слично, и овако смо најбољи“, самоуверено је у разговору са Информер поручио Милорад Вучелић, потпредседник Партизана задужен за односе са јавношћу.

Хумску су засад напустили Никола Дринчић (Макаби Хаифа), Владимир Волков и Саша Марковић (истекли уговори), док је јасно да, иако шеф струке Зоран Милинковић најављује потрагу за левим штопером и нападачем, Партизан мора да обезбеди и замену за Андрију Живковића, коме цене расте на основу добрих игара на Мундијалиту.

„Не знам да ли ћемо довести играча какав је Андрија Живковић и био бих јако срећан да остане у клубу. Уговор му, међутим, истиче 2016. године, а 75 одсто економских права на њега не припада Партизану и ако нешто не променимо, сад је последњи тренутак да узмемо макар нешто новца за њега. Видећемо шта ће бити, ја бих највише волео да остане“.

Што се тиче листе жеља...

„Много њих је у оптицају, али има још времена. Красић се понудио, а колико сам схватио, то још стоји. Затим, за Брандаоа из Беланенсеса смо заинтересовани, али ни то није готово. За Матоса из Новог Пазара сам тек чуо и не знам шта се дешава“, допунио је Милорад Вучелић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фудбал

12.06.2015 20:48

БиХ побједила Израел 3:1.

ОДГОВОРИТЕ