Vučelić: Opet ćemo biti šampioni! Makar nikoga ne doveli!

„Dok drugi ulažu u neke druge organizacije, mi se uzdamo u omladince. Dakle, nisu nam potrebne sudije niti bilo šta slično“, izričiti je Milorad Vučelić.

Fudbal 12.06.2015 | 22:15
Vučelić: Opet ćemo biti šampioni! Makar nikoga ne doveli!

Prelazni rok na teritoriji Srbije se polako zahuktava, a u Partizanu smatraju da im pojačanja za odbranu titule nisu potrebna. Tačnije, da i sa postojećim kadrom mogu do još jednog šampionskog naslova, ali da će posle Nikole Trujića i Marka Jevtovića, ipak, biti novih lica u ekipi Zorana Milinkovića, u višegodišnjoj nameri da se napravi iskorak na međunarodnoj sceni.

„Partizan će sigurno biti jači nego prošle sezone i sigurno će opet biti šampion. Mi bismo bili šampioni sve i da ne dovedemo nikog, ali pojačanja su nam trenutno neophodna zbog Evrope. I nije uopšte bitno koliko će se ostali pojačavati, jer mi imamo najbolju omladinsku školu. Dok drugi ulažu u neke druge organizacije, mi se uzdamo u omladince. Dakle, nisu nam potrebne sudije niti bilo šta slično, i ovako smo najbolji“, samouvereno je u razgovoru sa Informer poručio Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana zadužen za odnose sa javnošću.

Humsku su zasad napustili Nikola Drinčić (Makabi Haifa), Vladimir Volkov i Saša Marković (istekli ugovori), dok je jasno da, iako šef struke Zoran Milinković najavljuje potragu za levim štoperom i napadačem, Partizan mora da obezbedi i zamenu za Andriju Živkovića, kome cene raste na osnovu dobrih igara na Mundijalitu.

„Ne znam da li ćemo dovesti igrača kakav je Andrija Živković i bio bih jako srećan da ostane u klubu. Ugovor mu, međutim, ističe 2016. godine, a 75 odsto ekonomskih prava na njega ne pripada Partizanu i ako nešto ne promenimo, sad je poslednji trenutak da uzmemo makar nešto novca za njega. Videćemo šta će biti, ja bih najviše voleo da ostane“.

Što se tiče liste želja...

„Mnogo njih je u opticaju, ali ima još vremena. Krasić se ponudio, a koliko sam shvatio, to još stoji. Zatim, za Brandaoa iz Belanensesa smo zainteresovani, ali ni to nije gotovo. Za Matosa iz Novog Pazara sam tek čuo i ne znam šta se dešava“, dopunio je Milorad Vučelić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Fudbal

12.06.2015 20:48

BiH pobjedila Izrael 3:1.

ODGOVORITE