Клоп паузира годину дана због Ливерпула?!

"Он поседује велику способност да развија ствари. Ако на стадиону осети првау енергију и мисли да може да уради нешто више то ће за њега бити далеко привлачније него да оде у велики тим и тражи огроман новац", рекао је менаџер немачког стратега.

Фудбал 12.06.2015 | 21:45
Клоп паузира годину дана због Ливерпула?!

Јирген Клоп паузира годину дана због Ливерпула? Тако се може закључити на основу изјава менаџера докорашњег тренера Борусије из Дортмунда. Марк Косицке је изјавио да је његов агент заинтересован за рад у енглеској Премијер лиги, а између редова се могло закључити да се ради управо о Ливерпулу.

"Премијер лига је веома узбудљива. Притом не мислимо само на четири првопласирана тима, јер постоје тамо и други велики клубови. Није у питању новац. Када је Клоп потписивао за Дортмунд постојали су и други клубови који су финансијски боље стајали. Ипак, он је потписао за Дортмунд", рекао је Косицке немачким медијима.

За темпераментог стратега Енфилд је можда и најбоља средина. Слично је било када је и долазио на Вестфален.

"Он поседује велику способност да развија ствари. Ако на стадиону осети праву енергију и мисли да може да уради нешто више то ће за њега бити далеко привлачније него да оде у велики тим и тражи огроман новац", рекао је менаџер Јиргена Клопа.

Одлични стратег одлучио је да паузира годину дана, а Ливерпул да још једну сезону задржи Брендана Роџерса. После тога ће све бити отворено за сарадњу између две стране.

Коментари / 0

Оставите коментар