Klop pauzira godinu dana zbog Liverpula?!

"On poseduje veliku sposobnost da razvija stvari. Ako na stadionu oseti prvau energiju i misli da može da uradi nešto više to će za njega biti daleko privlačnije nego da ode u veliki tim i traži ogroman novac", rekao je menadžer nemačkog stratega.

Fudbal 12.06.2015 | 21:45
Klop pauzira godinu dana zbog Liverpula?!

Jirgen Klop pauzira godinu dana zbog Liverpula? Tako se može zaključiti na osnovu izjava menadžera dokorašnjeg trenera Borusije iz Dortmunda. Mark Kosicke je izjavio da je njegov agent zainteresovan za rad u engleskoj Premijer ligi, a između redova se moglo zaključiti da se radi upravo o Liverpulu.

"Premijer liga je veoma uzbudljiva. Pritom ne mislimo samo na četiri prvoplasirana tima, jer postoje tamo i drugi veliki klubovi. Nije u pitanju novac. Kada je Klop potpisivao za Dortmund postojali su i drugi klubovi koji su finansijski bolje stajali. Ipak, on je potpisao za Dortmund", rekao je Kosicke nemačkim medijima.

Za temperamentog stratega Enfild je možda i najbolja sredina. Slično je bilo kada je i dolazio na Vestfalen.

"On poseduje veliku sposobnost da razvija stvari. Ako na stadionu oseti pravu energiju i misli da može da uradi nešto više to će za njega biti daleko privlačnije nego da ode u veliki tim i traži ogroman novac", rekao je menadžer Jirgena Klopa.

Odlični strateg odlučio je da pauzira godinu dana, a Liverpul da još jednu sezonu zadrži Brendana Rodžersa. Posle toga će sve biti otvoreno za saradnju između dve strane.

Komentari / 0

Ostavite komentar