Видео: Подсјетимо се још једном суза и аплауза...!!!

Тренутак за памћење: Овације Новаку и сузе! Париска публика, на крају, расплакала је Новака Ђоковића!

Тенис 08.06.2015 | 21:20
Видео: Подсјетимо се још једном суза и аплауза...!!!

Овације за некрунисаног краља!

Париска публика, која током турнира и није била често на страни нашег Новака Ђоковића, одужила му се на крају на ретко виђен начин!

Мало који поражени финалиста Ролан Гароса доживео је вишеминутне овације, које су биле јаче и јаче како је време пролазило. Помало затечени Новак прво се неколико пута поклонио и подигао руку у знак захвалности, а онда ни сам није издржао.

Све што се јуче догодило на "Шатријеу", после десетог покушаја да коначно освоји тај Ролан Гарос, савладало га је и није се трудио да сакрије сузе. Било му је и тешко и драго, јер је осетио да су и трибине препознале колико је желео, колико се надао, колико се одрицао да он подигне тај 14 килограма тежак "Куп мускетара".

"Ја им се захваљујем на поштовању, које су ми указали и прошле и ове године током церемоније доделе пехара. Од срца им се захваљујем, то ми улива снагу за наставак сезоне и даје додатну мотивацију да се вратим овде и освојим трофеј", рекао је после меча Новак у разговору за РТС.

"Нажалост још један неуспешан покушај за мене овде".

"Честитке Вавринки на одиграном мечу, свака част био је храбрији, ушао је у терен, одиграо тактички врло добро, мењао је ритам, избацио ме је из зоне угодности... Честитам му", рекао је.

Није успео ове године, али успеће сигурно! То му је суђено!

Главу горе, шампионе!

П. С. Све време док су трајале овације, шампион Стен Вавринка аплаудирао је великом ривалу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мујо

08.06.2015 19:34

Браво мајсторе само велики људи као сто си ти заслузују ово.Поззз и подрска из Тузле.

ОДГОВОРИТЕ