Video: Podsjetimo se još jednom suza i aplauza...!!!

Trenutak za pamćenje: Ovacije Novaku i suze! Pariska publika, na kraju, rasplakala je Novaka Đokovića!

Tenis 08.06.2015 | 21:20
Video: Podsjetimo se još jednom suza i aplauza...!!!

Ovacije za nekrunisanog kralja!

Pariska publika, koja tokom turnira i nije bila često na strani našeg Novaka Đokovića, odužila mu se na kraju na retko viđen način!

Malo koji poraženi finalista Rolan Garosa doživeo je višeminutne ovacije, koje su bile jače i jače kako je vreme prolazilo. Pomalo zatečeni Novak prvo se nekoliko puta poklonio i podigao ruku u znak zahvalnosti, a onda ni sam nije izdržao.

Sve što se juče dogodilo na "Šatrijeu", posle desetog pokušaja da konačno osvoji taj Rolan Garos, savladalo ga je i nije se trudio da sakrije suze. Bilo mu je i teško i drago, jer je osetio da su i tribine prepoznale koliko je želeo, koliko se nadao, koliko se odricao da on podigne taj 14 kilograma težak "Kup musketara".

"Ja im se zahvaljujem na poštovanju, koje su mi ukazali i prošle i ove godine tokom ceremonije dodele pehara. Od srca im se zahvaljujem, to mi uliva snagu za nastavak sezone i daje dodatnu motivaciju da se vratim ovde i osvojim trofej", rekao je posle meča Novak u razgovoru za RTS.

"Nažalost još jedan neuspešan pokušaj za mene ovde".

"Čestitke Vavrinki na odigranom meču, svaka čast bio je hrabriji, ušao je u teren, odigrao taktički vrlo dobro, menjao je ritam, izbacio me je iz zone ugodnosti... Čestitam mu", rekao je.

Nije uspeo ove godine, ali uspeće sigurno! To mu je suđeno!

Glavu gore, šampione!

P. S. Sve vreme dok su trajale ovacije, šampion Sten Vavrinka aplaudirao je velikom rivalu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mujo

08.06.2015 19:34

Bravo majstore samo veliki ljudi kao sto si ti zasluzuju ovo.Pozzz i podrska iz Tuzle.

ODGOVORITE