Гастоз био у затвору због Новака Ђоковића

Ненад Маринковић Гастоз је током синоћног гласања у "Паровима" освојио највише гласова од стране публике. Гастоз је открио како се прошле године нашао иза решетака када је у Паризу бодрио нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића.

Србија 08.06.2015 | 13:43
Гастоз био у затвору због Новака Ђоковића

Ненад је рекао да су га полицајци привели јер је са друговима дивљао у главном граду Француске, након што је Ноле изгубио од Рафаела Надала. Цео догађај се десио када је Ноле играо у финалу Роалн Гароса.

- Око 150 до 200 Срба се окупило испред Ајфелове куле, јер је ту био постављен видео бим, а ту су били и Надалови навијачи. Сви смо се пржили на јаком сунцу, драли се, навијали, скакали и пљували, што је иначе нормално. Иако је тениска публика културна, ми Срби то увек дигнемо на други ниво. Сваки пут када Ноле игра ми се преко сајта организујемо да пратимо меч заједно.

Чак и тад, када је Новак изгубио, ми смо наставили да играмо и деремо се. Тада нас је нека жена, Надалова навијачица прозивала. Видео сам у једном тренутку да виче на мог ортака. - испричао је Гастоз.

Потом је испричао како је дотична жена позвала полицју и тада су Ненада привели заједно са још два другара.

- Провели смо у притвору 21 сат, јели смо неку пасту са кечап и бисквите са ђусом, фуј. Био сам свестан да сам гурнуо главу на пањ за њега, али све се добро завршило. Више никада нисам био у затвору ни због чега - тврди Маринковић, који је ове године пропустио меч због ријалтија.Иначе, Новак Ђоковић је у недељу изгубио финале на Ролан Гаросу када је поражен од Станислава Вавринке.

Извор: Србија Данас

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

08.06.2015 11:48

Ниста поуцно и интересантно.Досадна прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поз

08.06.2015 12:35

Кретен ортодоксни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

08.06.2015 12:52

Ја не знам ко је ова особа и зашто му дајете толики медијски простор ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеј

08.06.2015 14:09

ко си ти јаране? Одакле доплива.

ОДГОВОРИТЕ