Gastoz bio u zatvoru zbog Novaka Đokovića

Nenad Marinković Gastoz je tokom sinoćnog glasanja u "Parovima" osvojio najviše glasova od strane publike. Gastoz je otkrio kako se prošle godine našao iza rešetaka kada je u Parizu bodrio našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Srbija 08.06.2015 | 13:43
Gastoz bio u zatvoru zbog Novaka Đokovića

Nenad je rekao da su ga policajci priveli jer je sa drugovima divljao u glavnom gradu Francuske, nakon što je Nole izgubio od Rafaela Nadala. Ceo događaj se desio kada je Nole igrao u finalu Roaln Garosa.

- Oko 150 do 200 Srba se okupilo ispred Ajfelove kule, jer je tu bio postavljen video bim, a tu su bili i Nadalovi navijači. Svi smo se pržili na jakom suncu, drali se, navijali, skakali i pljuvali, što je inače normalno. Iako je teniska publika kulturna, mi Srbi to uvek dignemo na drugi nivo. Svaki put kada Nole igra mi se preko sajta organizujemo da pratimo meč zajedno.

Čak i tad, kada je Novak izgubio, mi smo nastavili da igramo i deremo se. Tada nas je neka žena, Nadalova navijačica prozivala. Video sam u jednom trenutku da viče na mog ortaka. - ispričao je Gastoz.

Potom je ispričao kako je dotična žena pozvala policju i tada su Nenada priveli zajedno sa još dva drugara.

- Proveli smo u pritvoru 21 sat, jeli smo neku pastu sa kečap i biskvite sa đusom, fuj. Bio sam svestan da sam gurnuo glavu na panj za njega, ali sve se dobro završilo. Više nikada nisam bio u zatvoru ni zbog čega - tvrdi Marinković, koji je ove godine propustio meč zbog rijaltija.Inače, Novak Đoković je u nedelju izgubio finale na Rolan Garosu kada je poražen od Stanislava Vavrinke.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sinny Boy

08.06.2015 13:48

Nista poucno i interesantno.Dosadna prica.

ODGOVORITE
Name

poz

08.06.2015 14:35

Kreten ortodoksni.

ODGOVORITE
Name

Iskreno

08.06.2015 14:52

Ja ne znam ko je ova osoba i zašto mu dajete toliki medijski prostor ?

ODGOVORITE
Name

Hej

08.06.2015 16:09

ko si ti jarane? Odakle dopliva.

ODGOVORITE