Жива је: Јавила се из болнице у Лондону!

Кристина Фењсароши (20) из Сенте која је 3. јуна нестала у Лондону јавила се телефоном родитељима.

Свијет 06.06.2015 | 14:49
Жива је: Јавила се из болнице у Лондону!

Мајка Тимеа потврдила је Куриру да се Кристина налази у болници.

"Само ми је кратко поручила да не бринемо и да дођемо по њу у Лондон. Сада ништа друго није битно, али више никада нећемо дозволити да у иностранство иде да ради. Свашта нам је ових дана пролазило кроз главу. Договорили смо се да супруг Роберт оде по Кристину. Срећни смо што се ова драма завршила", каже за Курир Тимеа Фењсароши.

Подсетимо, Кристина Фењсароши (20) из Сенте нестала је у Лондону. Према речима њених пријатеља, она је преко једне агенције пре три недеље отишла у Лондон да ради, а јуче ујутру се није појавила на послу у Ројал Гранд хотелу, од када јој се губи сваки траг.

Да се нешто чудно дешава, мајка је закључила када после неколико послатих порука на њеном Фејсбук профилу, Кристина ништа није одговорила:

- Тако смо и комуницирале откако је пре три недеље отишла у Лондон да ради. Ступила сам у контакт и с њеном цимерком Стефани Чонић из Остојићева код Чоке, која је у Лондону и раније радила. Потврдила ми је да је Кристина нестала и да је нигде нема - каже Тимеа.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цобер

06.06.2015 13:58

Мало се мала опустила алкохол , дрога , сеxа мало одма паника дошла је да ужива а не да копа по њиви

ОДГОВОРИТЕ
Name

вихор

06.06.2015 15:26

Мајка тобозе забринута, а зна засто спонзорусе иду у Лондон, сигурно не да би радила, плавусе су тамо на цени, али изгледа да се префорсирала, дрога, алкохол, сеx, па јој позлило. Изгледа да се фунте не зарадјују бас лако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маил

07.06.2015 07:45

Коментари су слика насег друства!

ОДГОВОРИТЕ