Živa je: Javila se iz bolnice u Londonu!

Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente koja je 3. juna nestala u Londonu javila se telefonom roditeljima.

Svijet 06.06.2015 | 14:49
Živa je: Javila se iz bolnice u Londonu!

Majka Timea potvrdila je Kuriru da se Kristina nalazi u bolnici.

"Samo mi je kratko poručila da ne brinemo i da dođemo po nju u London. Sada ništa drugo nije bitno, ali više nikada nećemo dozvoliti da u inostranstvo ide da radi. Svašta nam je ovih dana prolazilo kroz glavu. Dogovorili smo se da suprug Robert ode po Kristinu. Srećni smo što se ova drama završila", kaže za Kurir Timea Fenjsaroši.

Podsetimo, Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente nestala je u Londonu. Prema rečima njenih prijatelja, ona je preko jedne agencije pre tri nedelje otišla u London da radi, a juče ujutru se nije pojavila na poslu u Rojal Grand hotelu, od kada joj se gubi svaki trag.

Da se nešto čudno dešava, majka je zaključila kada posle nekoliko poslatih poruka na njenom Fejsbuk profilu, Kristina ništa nije odgovorila:

- Tako smo i komunicirale otkako je pre tri nedelje otišla u London da radi. Stupila sam u kontakt i s njenom cimerkom Stefani Čonić iz Ostojićeva kod Čoke, koja je u Londonu i ranije radila. Potvrdila mi je da je Kristina nestala i da je nigde nema - kaže Timea.

Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Cober

06.06.2015 13:58

Malo se mala opustila alkohol , droga , sexa malo odma panika došla je da uživa a ne da kopa po njivi

ODGOVORITE
Name

vihor

06.06.2015 15:26

Majka toboze zabrinuta, a zna zasto sponzoruse idu u London, sigurno ne da bi radila, plavuse su tamo na ceni, ali izgleda da se preforsirala, droga, alkohol, sex, pa joj pozlilo. Izgleda da se funte ne zaradjuju bas lako ...

ODGOVORITE
Name

Mail

07.06.2015 07:45

Komentari su slika naseg drustva!

ODGOVORITE