Пипо - отказ! Стиже Миха, доводе му и Балотелија?!

На Сан Сиру се све одвија према плану. Прослављеном голгетеру у четвртак је дефинитивно саопштено да више није први тренер Милана...Михајловићу доводе Балотелија? "Коријере дело спорт" тврди да би непредвидиви нападач после очајне сезоне у Ливерпулу могао да се врати на Сан Сиро.

Фудбал 04.06.2015 | 21:20
Пипо - отказ! Стиже Миха, доводе му и Балотелија?!

Челници Милана "са великим жаљењем" су саопштили Филипу Инзагију оно што је било извесно још пре завршетка италијанског првенства - да следеће сезоне неће остати на позицији шефа стручног штаба.

Легендарни центарфор са "росонерима" је заузео 10. место, уз то није успео да наметне играчима свој ауторитет, тако да није добио отказ раније само због великог угледа који ужива у клубу.

Питање је тренутка када ће за новог стратега Милана бити именован Синиша Михајловић, који је у среду увече озваничио договор са председником Силвиом Берлусконијем, иако је својевремено изјавио да као бивши играч и члан стручног штаба Интера "никада не би радио" у ривалском клубу.

Берлускони је прво желео да из Реала врати Карла Анћелотија, али пошто се овај захвалио на понуди, окренуо се некадашњем селектору Србије.

Михајловић му је, наводно, обећао да ће, без обзира на навијачко опредељење и пријатељство са актуелним тренером Интера Робертом Манћинијем, бити максимално посвећен успеху "росонера".

Синиша Михајловић претходно је тренирао Сампдорију, Фиорентину, Катанију и Болоњу.

Марио Балотели летос је из Милана прешао у Ливерпул за 20 милиона евра и одиграо вероватно најгору сезону у каријери, што укључује један постигнут погодак на 16 наступа у Премијер лиги.

Како пише "Коријере дело спорт", не би било изненађење да се Балотели (24) експресно врати на Сан Сиро, где би га, наводно, оберучке дочекао будући шеф стручног штаба Синиша Михајловић.

У чланку је поменуто да је Миха у јануару желео да доведе Балотелија у Сампдорију на позајмицу, али да менаџер "редса" Брендан Роџерс тада није желео да се одрекне његових услуга.

Пошто Ливерпул планира довођење бар двојице нападача (Бентекеа из Астон Виле и Ингса из Барнлија), а и чека се опоравак Данијела Стариџа, нема сумње да би Балотели био доступан у случају да из Милана стигне одговарајућа понуда.

Треба истаћи да је "Супер Мариово" понашање на терену и ван њега, минуле сезоне било готово перфектно, за разлику од првог боравка у Енглеској, када је играо Манчестер сити.

Да ли му је за боље партије ипак неопходно мало "лудила", или се у Ливерпулу једноставно није снашао, као и увек - показаће време. У Милану је за сезону и по, од јануара 2013. до јуна 2014, дао 30 голова на 54 утакмице у свим такмичењима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

херцеговина

04.06.2015 23:04

Како је Миха добар тренер а усрани србијанци га отјерали због оног Турцина и јер је тразио да се пјева химна. Треба га позвати да тренира РС.

ОДГОВОРИТЕ