Најбољи фудбалер ПЛ БиХ је - Вагнер!

За најбољег фудбалера Премијер лиге БиХ у сезони 2014/15. изабран је Бразилац Вагнер Сантос Лаго из Широког Бријега, одлучили су тренери и капитени премијерлигашких клубова.

Фудбал 04.06.2015 | 17:40
Најбољи фудбалер ПЛ БиХ је - Вагнер!

У Сарајеву је одржана манифестација избора најбољих играча и голмана Премијер лиге БиХ, Премијер женске Премијер лиге БиХ и Премијер футсал лиге у сезони 2014/15, у организацији Фудбалског савеза БиХ.

За најбољег фудбалера Премијер лиге БиХ у сезони 2014/15. изабран је Бразилац Вагнер Сантос Лаго из Широког Бријега. Награду му је уручио Елведин Бегић, предсједник ФС БиХ.

Вагнер је том приликом изразио захвалност породици, клубу и свима који су му помогли да освоји ову вриједну награду.

"Ово је за мене велики догађај. Желим се захвалити свим тренерима и капитенима који су ме изабрали", рекао је Вагнер.

За најбољег голмана Премијер лиге БиХ изабран је Ратко Дујковић из Зрињског, којем је награду уручио Јасмин Баковић, генерални секретар ФС БиХ.

Бахрудин Омербеговић из МНК Центар Сарајево понио је титулу најбољег голмана у Премијер футсал лиги у сезони 2014/15, док је његов саиграч Анел Радмиловић изабран за најбољег играча у истој категорији.

Титулу најбољег голмана у женском фудбалу понијела је Енвера Хасанбеговић из СФК 2000 Сарајево, док је за најбољу играчицу проглашена Арниса Куч из истог клуба.

Награду за фер-плеј потез у овој такмичарској сезони је освојио Џенис Бегановић из Жељезничара.

Ријеч је о првом избору који организује Савез, а најбољи појединци наведених лигашких такмичења изабрани су на основу резултата анкете у којој су учествовали тренери и капитени клубова.

Коментари / 0

Оставите коментар