Ван Перси: Могао бих и да одем из Јунајтеда!

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Робин ван Перси рекао је да држи све опције отворене пред последњу годину уговора са ‘Црвеним ђаволима’.

Фудбал 04.06.2015 | 10:20
Ван Перси: Могао бих и да одем из Јунајтеда!

Холандски фудбалер се крајем сезоне вратио на терен после повреде, али није успео да се избори за редовно место у стартних 11.

“Клуб мора да одради своје, а морам и ја. Ово је нова ситуација. Сешћу мирно и размотрити све. Имам амбицију да играм сваке недеље. Осећам да сам спреман и мислим да могу да играм још неколико година. Запамтите моје речи”, рекао је Ван Перси, који је на “Олд Трафорд” стигао 2012. године из Арсенала, “Морам да будем реалан, а морам и да размишљам о својој породици”.

Ван Перси је истакао да је требало да постигне сигурно барем шест голова више него што је случај био у тек завршеној сезони, коју је завршио са десет погодака.

“Људи једноставно не прихватају да сам постигао само десет година. У ствари, то је комплимент јер очекују више од мене на основу онога што могу на терену. Био сам најбољи стрелац клуба са Хуаном Матом, а иза Вејна Рунија, који је имао 14 голова. Није добро за велики клуб какав је Манчестер Јунајтеда да нема играча који је постигао 20 или више голова сваке сезоне и зато смо завршили четврти”, нагласио је Ван Перси.

Коментари / 0

Оставите коментар