Van Persi: Mogao bih i da odem iz Junajteda!

Fudbaler Mančester Junajteda Robin van Persi rekao je da drži sve opcije otvorene pred poslednju godinu ugovora sa ‘Crvenim đavolima’.

Fudbal 04.06.2015 | 10:20
Van Persi: Mogao bih i da odem iz Junajteda!

Holandski fudbaler se krajem sezone vratio na teren posle povrede, ali nije uspeo da se izbori za redovno mesto u startnih 11.

“Klub mora da odradi svoje, a moram i ja. Ovo je nova situacija. Sešću mirno i razmotriti sve. Imam ambiciju da igram svake nedelje. Osećam da sam spreman i mislim da mogu da igram još nekoliko godina. Zapamtite moje reči”, rekao je Van Persi, koji je na “Old Traford” stigao 2012. godine iz Arsenala, “Moram da budem realan, a moram i da razmišljam o svojoj porodici”.

Van Persi je istakao da je trebalo da postigne sigurno barem šest golova više nego što je slučaj bio u tek završenoj sezoni, koju je završio sa deset pogodaka.

“Ljudi jednostavno ne prihvataju da sam postigao samo deset godina. U stvari, to je kompliment jer očekuju više od mene na osnovu onoga što mogu na terenu. Bio sam najbolji strelac kluba sa Huanom Matom, a iza Vejna Runija, koji je imao 14 golova. Nije dobro za veliki klub kakav je Mančester Junajteda da nema igrača koji je postigao 20 ili više golova svake sezone i zato smo završili četvrti”, naglasio je Van Persi.

Komentari / 0

Ostavite komentar