Данас сунчано уз пријатне температуре

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме уз највишу дневну температуру од 24 до 30 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 01.06.2015 | 09:46
Данас сунчано уз пријатне температуре

Ујутро ће бити претежно сунчано, са пролазном маглом понегдје око ријека и по котлинама. Током дана преовладаваће сунчано и пријатно топло вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Од средине дана и поподне очекује се развој облачности који ће донијети мјестимично пљускове са грмљавином - прво на југоистоку, а касније понегдје у централним и западним крајевима.

Дуваће слаб вјетар, у Херцеговини и југозападним подручјима БиХ југозападног смјера, а у осталим подручјима источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница и Чемерно 10, Гацко 11, Калиновик, Дрвар и Иван-седло 12, Соколац, Фоча и Невесиње 13, Бихаћ, Ливно, Сарајево и Сребреница 14, Горажде, Приједор, Требиње и Зеница 15, Бањалука, Добој, Тузла и Зворник 16, Бијељина 17, Мостар и Неум 18, Србац и Градачац 19 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар