Danas sunčano uz prijatne temperature

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz najvišu dnevnu temperaturu od 24 do 30 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 01.06.2015 | 09:46
Danas sunčano uz prijatne temperature

Ujutro će biti pretežno sunčano, sa prolaznom maglom ponegdje oko rijeka i po kotlinama. Tokom dana preovladavaće sunčano i prijatno toplo vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Od sredine dana i popodne očekuje se razvoj oblačnosti koji će donijeti mjestimično pljuskove sa grmljavinom - prvo na jugoistoku, a kasnije ponegdje u centralnim i zapadnim krajevima.

Duvaće slab vjetar, u Hercegovini i jugozapadnim područjima BiH jugozapadnog smjera, a u ostalim područjima istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica i Čemerno 10, Gacko 11, Kalinovik, Drvar i Ivan-sedlo 12, Sokolac, Foča i Nevesinje 13, Bihać, Livno, Sarajevo i Srebrenica 14, Goražde, Prijedor, Trebinje i Zenica 15, Banjaluka, Doboj, Tuzla i Zvornik 16, Bijeljina 17, Mostar i Neum 18, Srbac i Gradačac 19 stepeni Celzijusovih.

Komentari / 0

Ostavite komentar