Карић добио батине због Сораје!

Старлетин бивши дечко, који важи за жестоког момка, насрнуо на наследника најбогатије српске породице са којим се она проводила на наступу Аце Лукаса.

Забава 30.05.2015 | 11:27
Карић добио батине због Сораје!

Стефан Карић, потомак најбогатије српске породице, добио је батине у ноћи између среде и четвртка због Сораје Вучелић на једном београдском сплаву у току наступа Аце Лукаса.

Двадесеттрогодишњег младића пребио је старлетин бивши дечко (име познато редакцији), који у граду важи за веома жестоког момка.

Како нам открива извор с места догађаја, фрка је почела кад је Сорају бивши дечко звао да дође за његов сто, што је она одбила јер је дошла с младим Карићем.

- Вучелићева је стигла на сплав с другарицама око два сата иза поноћи и сместила се у Стефанов сепаре. Наздрављали су и играли и уопште није приметила бившег дечка. Њему је сметало то што није дошла да се поздрави с њим па је по конобару послао туру пића, коју је Сораја одбила. Изнервиран, дошао је до њеног стола са четири друга и насрнуо на Стефана који је покушао да му стави до знања да Сорају остави на миру. Њега је старлетин бивши почео да удара, а онда су скочили и остали и настала је општа туча - прича наш извор и наставља:
- Сораја је вриштала да престану. Умешало се и обезбеђење, које је Стефана и његове пријатеље избацило са сплава. Тек тада су видели да је Сорајина другарица повређена. Неко јој је разбио флашу о главу па су је одвезли у Ургентни - завршава извор.

Заташкавају скандал

Позвали смо старлету, која није хтела да прича о инциденту.
- Молим вас, не пишите о томе, доста ми је таквих проблема ових дана - рекла је Сораја.

Контактирали смо и с Карићем, који је покушао да прикрије да је дошло до туче.
- Нисам се ни са ким тукао, испао је неспоразум у вези с неким дечком. Сораја ми је другарица. Молим вас, немојте ништа да објављујете - бранио се Стефан.

Извор: Курир

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бг

31.05.2015 20:55

Шта све човјек мора преживјети за мало п.............

ОДГОВОРИТЕ