Ријалити звијезда има и своју секретарицу

„Она је тренутно на састанку. Не знамо до када ће трајати. Можете да закажете сусрет путем мејла“, рекла је Блицу једна госпођа у име ПР Агенције за управљање лукама.

Србија 27.05.2015 | 22:49
Ријалити звијезда има и своју секретарицу

Зграда у Немањиној 4 у Београду познатија је по ноћном клубу „Стефан Браун“ него као седиште озбиљне државне агенције. Ипак, испод тог клуба, у реновинарим просторијама, смештена је Агенција за управљање лукама, ново радно место бивше ријалити звезде Иване Шкорић.

Како тачна локација Агенције нигде није наведена, екипа „Блица“ кренула је од последњег спрата зграде не би ли нашла Иванину канцеларију и усмено јој поставила питања која су претходног дана послали на мејл.

Врата - закључана, а улази се на шифру. Али, ту је звоно. После извесног времена врата је отворио младић који није знао о чему се ради, па је позвао једну госпођу, која их је дочекала уместо Иване.

 

- Ивана је ту, али не може да вас прими. Тек је примила странке - рекла је.

Занимљиво, портпаролка има секретарицу! Уз опаску да је прочитала претходни текст у „Блицу“ казала је и да су послали одговоре на питања на мејл.

- Одговорили смо вам на питања. Ивану данас не можете да видите, али можете да закажете састанак мејлом - завршила је секретарица и испратила их.

У мејлу који су послали Ивани још у понедељак, поставили су питања у вези с пословањем Агенције за управљање лукама. Између осталог, тражили су одговоре око статуса Луке Београд и пројекта „Београд на води“. Одговор је разочарао.

„Обавештавамо вас да се питања која су нам достављена односе на области које нису у надлежности Агенције за управљање лукама. За тражене одговоре обратите се надлежним институцијама“, наведено је у мејлу. 

Намеће се питање шта то спада у надлежности Агенције за управљање лукама и зашто портпаролка која, како су сазнали, месечно зарађује 80.000 динара, нема времена да разговара с новинарима?!

И они су нашли ухлебљење у државним фирмама

Драгана Милошевић, балерина „Гранда” и учесница „Фарме“, дошла је на место асистента в.д. директора Електропривреде Србије Александра Обрадовића. Бивша „фармерка“ Драгица Радосављевић Цакана запослена је у Општини Чукарица, где помаже да се организују културне манифестације. Син Шабана Шаулића, Михајло шаулић радио је у Министарству саобраћаја, а супруг Наташе Беквалац Љуба Јовановић требало је да се запосли као помоћник директора Комуналне полиције, али то није било реализовано.

Извор: Блиц

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јад до јада

28.05.2015 02:48

Не требате ви прелазити Дрину да истразујете,таквих има код нас тутумрака колико ти Бог хоце. Знамо ми њих који су досли у приглавцима 2000 из Мркоњица ,то је метропола и јос мањих градова,а сада су ону недоступни за пуно веце играце него сто сте ви драги новинари. Мој вам је савјет драга дјецо не цацкајте пуно да вам се зивот не би згадио.

ОДГОВОРИТЕ