Rijaliti zvijezda ima i svoju sekretaricu

„Ona je trenutno na sastanku. Ne znamo do kada će trajati. Možete da zakažete susret putem mejla“, rekla je Blicu jedna gospođa u ime PR Agencije za upravljanje lukama.

Srbija 27.05.2015 | 22:49
Rijaliti zvijezda ima i svoju sekretaricu

Zgrada u Nemanjinoj 4 u Beogradu poznatija je po noćnom klubu „Stefan Braun“ nego kao sedište ozbiljne državne agencije. Ipak, ispod tog kluba, u renovinarim prostorijama, smeštena je Agencija za upravljanje lukama, novo radno mesto bivše rijaliti zvezde Ivane Škorić.

Kako tačna lokacija Agencije nigde nije navedena, ekipa „Blica“ krenula je od poslednjeg sprata zgrade ne bi li našla Ivaninu kancelariju i usmeno joj postavila pitanja koja su prethodnog dana poslali na mejl.

Vrata - zaključana, a ulazi se na šifru. Ali, tu je zvono. Posle izvesnog vremena vrata je otvorio mladić koji nije znao o čemu se radi, pa je pozvao jednu gospođu, koja ih je dočekala umesto Ivane.

 

- Ivana je tu, ali ne može da vas primi. Tek je primila stranke - rekla je.

Zanimljivo, portparolka ima sekretaricu! Uz opasku da je pročitala prethodni tekst u „Blicu“ kazala je i da su poslali odgovore na pitanja na mejl.

- Odgovorili smo vam na pitanja. Ivanu danas ne možete da vidite, ali možete da zakažete sastanak mejlom - završila je sekretarica i ispratila ih.

U mejlu koji su poslali Ivani još u ponedeljak, postavili su pitanja u vezi s poslovanjem Agencije za upravljanje lukama. Između ostalog, tražili su odgovore oko statusa Luke Beograd i projekta „Beograd na vodi“. Odgovor je razočarao.

„Obaveštavamo vas da se pitanja koja su nam dostavljena odnose na oblasti koje nisu u nadležnosti Agencije za upravljanje lukama. Za tražene odgovore obratite se nadležnim institucijama“, navedeno je u mejlu. 

Nameće se pitanje šta to spada u nadležnosti Agencije za upravljanje lukama i zašto portparolka koja, kako su saznali, mesečno zarađuje 80.000 dinara, nema vremena da razgovara s novinarima?!

I oni su našli uhlebljenje u državnim firmama

Dragana Milošević, balerina „Granda” i učesnica „Farme“, došla je na mesto asistenta v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića. Bivša „farmerka“ Dragica Radosavljević Cakana zaposlena je u Opštini Čukarica, gde pomaže da se organizuju kulturne manifestacije. Sin Šabana Šaulića, Mihajlo šaulić radio je u Ministarstvu saobraćaja, a suprug Nataše Bekvalac Ljuba Jovanović trebalo je da se zaposli kao pomoćnik direktora Komunalne policije, ali to nije bilo realizovano.

Izvor: Blic

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

jad do jada

28.05.2015 02:48

Ne trebate vi prelaziti Drinu da istrazujete,takvih ima kod nas tutumraka koliko ti Bog hoce. Znamo mi njih koji su dosli u priglavcima 2000 iz Mrkonjica ,to je metropola i jos manjih gradova,a sada su onu nedostupni za puno vece igrace nego sto ste vi dragi novinari. Moj vam je savjet draga djeco ne cackajte puno da vam se zivot ne bi zgadio.

ODGOVORITE