Саша о Металцу: Драги су ми, али...

Лидер црно-белих очекивано реаговао на понуду Ваљеваца да се следеће сезоне придружи Дарку Миличићу. Навијаче пред "Пиониром" интересовало да ли остаје у Партизану.

Кошарка 23.05.2015 | 12:40
Саша о Металцу: Драги су ми, али...

Амбициозни професор Бошко Ђукановић, председник КК Металац, најављивао је ових дана да ће у преименовани КК Ваљево довести и Дарка Миличића и Сашу Павловића.

Са бившим НБА центром постигао је договор. Љубимац навијача Партизана такође је поново упознат за позивом Металца, али је његов одговор исти као летос:

"Сви који ме знају, па чак и Бошко, кога много волим и поштујем, знају да у Србији постоји само један клуб за који бих играо", отклонио је недоумицу Саша Павловић у разговору са новинарима пред халом Пионир.

Павловић је заједно са Сашом Илићем потписивао мајице које је клуб направио у њихову част, са њиховим ликом. Током разговора са новинарима, један навијач питао га је и:

"Саша, да ли ћеш отићи или остати у Партизану?"

На то питање, Павловић се само насмејао, а портпаролка КК Партизан Соња Савић објаснила да само новинари смеју да поставе питање.

Тренутно, Павловићеви планови пре свега су везани за повратак на паркет, са којег одсуствује месец дана, још од последње утакмице против Звезде у полуфиналу АБА плеј-офа.

У четвртак увече требало би да први пут тренира са екипом.

"Повредио сам се за време четврте утакмице са Црвеном звездом и од тада нисам имао ниједан тренинг са контактом. Верујем да ћу вечерас имати први такав тренинг и да ћу бити спреман за следећу утакмицу. Иначе, много је тешко гледати дерби са стране, када ниси у могућности да помогнеш саиграчима на терену", додао је Павловић.

Коментари / 0

Оставите коментар