Saša o Metalcu: Dragi su mi, ali...

Lider crno-belih očekivano reagovao na ponudu Valjevaca da se sledeće sezone pridruži Darku Miličiću. Navijače pred "Pionirom" interesovalo da li ostaje u Partizanu.

Košarka 23.05.2015 | 12:40
Saša o Metalcu: Dragi su mi, ali...

Ambiciozni profesor Boško Đukanović, predsednik KK Metalac, najavljivao je ovih dana da će u preimenovani KK Valjevo dovesti i Darka Miličića i Sašu Pavlovića.

Sa bivšim NBA centrom postigao je dogovor. Ljubimac navijača Partizana takođe je ponovo upoznat za pozivom Metalca, ali je njegov odgovor isti kao letos:

"Svi koji me znaju, pa čak i Boško, koga mnogo volim i poštujem, znaju da u Srbiji postoji samo jedan klub za koji bih igrao", otklonio je nedoumicu Saša Pavlović u razgovoru sa novinarima pred halom Pionir.

Pavlović je zajedno sa Sašom Ilićem potpisivao majice koje je klub napravio u njihovu čast, sa njihovim likom. Tokom razgovora sa novinarima, jedan navijač pitao ga je i:

"Saša, da li ćeš otići ili ostati u Partizanu?"

Na to pitanje, Pavlović se samo nasmejao, a portparolka KK Partizan Sonja Savić objasnila da samo novinari smeju da postave pitanje.

Trenutno, Pavlovićevi planovi pre svega su vezani za povratak na parket, sa kojeg odsustvuje mesec dana, još od poslednje utakmice protiv Zvezde u polufinalu ABA plej-ofa.

U četvrtak uveče trebalo bi da prvi put trenira sa ekipom.

"Povredio sam se za vreme četvrte utakmice sa Crvenom zvezdom i od tada nisam imao nijedan trening sa kontaktom. Verujem da ću večeras imati prvi takav trening i da ću biti spreman za sledeću utakmicu. Inače, mnogo je teško gledati derbi sa strane, kada nisi u mogućnosti da pomogneš saigračima na terenu", dodao je Pavlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar