Фризура која не излази из моде

Паж је фризура која никада не излази из моде и која због својих многих модификација одговара свакој коси и може да се уклопи у скоро сваки стајлинг.

Мода и љепота 21.05.2015 | 07:50
Фризура која не излази из моде

Ове године акценат је на дужој варијанти ове фризуре која се лако уклапа у модне трендове јер јој дужина дозвољава да се носи и равна и преломљена, да се носи и као фризура и везана, а и вечерње фризуре се могу обликовати без разлике.

Паж је фризура која је сигурно најзаступљенија и ретко ко није носио неку форму ове фризуре. И није случајно да је тако-спој лепе форме фризуре и начина на који она презентује боју и текстуру косе у комбинацији са добрим резултатима који се добијају на свим типовима косе (са нагласком на косе које су слабе и ретке- ту је паж незаменљив) лаким одржавањем и стилизовањем даје овој ванвременској фризури примат у односу на све остале.

На ову фризуру можда можемо да гледамо и као на фризуру коју су носиле и наше мајке и тетке и као на обичну и веома просту фризузру, али- пробајте да замислите једну неговану и лепо офарбану косу која је на овај начин обликована, затим замислите да је тај облик кројен само за ваш тип косе и лица-фигуре ( јер свака фризура па и ова може да буде само ошишана, а може да буде и баш добро ошишана- обликована, а паж није фрзура коју треба олако схватити и ваш фризер мора добро да се потруди не би је ошишао баш како треба) и сигурно ћете се замислити. Лепо обликована коса и лепо офарбана коса у овој форми може да буде ваш украс у свакој па и у најсвечаној прилици.

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар