Frizura koja ne izlazi iz mode

Paž je frizura koja nikada ne izlazi iz mode i koja zbog svojih mnogih modifikacija odgovara svakoj kosi i može da se uklopi u skoro svaki stajling.

Moda i ljepota 21.05.2015 | 07:50
Frizura koja ne izlazi iz mode

Ove godine akcenat je na dužoj varijanti ove frizure koja se lako uklapa u modne trendove jer joj dužina dozvoljava da se nosi i ravna i prelomljena, da se nosi i kao frizura i vezana, a i večernje frizure se mogu oblikovati bez razlike.

Paž je frizura koja je sigurno najzastupljenija i retko ko nije nosio neku formu ove frizure. I nije slučajno da je tako-spoj lepe forme frizure i načina na koji ona prezentuje boju i teksturu kose u kombinaciji sa dobrim rezultatima koji se dobijaju na svim tipovima kose (sa naglaskom na kose koje su slabe i retke- tu je paž nezamenljiv) lakim održavanjem i stilizovanjem daje ovoj vanvremenskoj frizuri primat u odnosu na sve ostale.

Na ovu frizuru možda možemo da gledamo i kao na frizuru koju su nosile i naše majke i tetke i kao na običnu i veoma prostu frizuzru, ali- probajte da zamislite jednu negovanu i lepo ofarbanu kosu koja je na ovaj način oblikovana, zatim zamislite da je taj oblik krojen samo za vaš tip kose i lica-figure ( jer svaka frizura pa i ova može da bude samo ošišana, a može da bude i baš dobro ošišana- oblikovana, a paž nije frzura koju treba olako shvatiti i vaš frizer mora dobro da se potrudi ne bi je ošišao baš kako treba) i sigurno ćete se zamisliti. Lepo oblikovana kosa i lepo ofarbana kosa u ovoj formi može da bude vaš ukras u svakoj pa i u najsvečanoj prilici.

Izvor: Super žena

Komentari / 0

Ostavite komentar