Отац гледао како му страда син

Милан Петровић, ујак трагично настрадалог падобранца Александра Павловића, открива детаље трагедије која се догодила у Лисичјем Јарку.

Србија 20.05.2015 | 17:05
 Отац гледао како му страда син

Волео бих да сам ја отишао у смрт уместо мог Салета... Био је диван млади човек и није заслужио да на овај начин тако рано прекине живот. Не знам шта је пошло по злу и зашто није успео да се приземљи како треба...

Овим речима Милан Петровић, ујак Александра Павловића, који је прошле недеље настрадао приликом скока из авиона у Лисичјем јарку, у пола гласа, покушао је нама, а првенствено себи, да објасни како је дошло до трагедије у којој је његов сестрић изгубио живот.

Александар је, како нам каже његов ујак, био љубимац целе породице. Био је син јединац Миланове рођене сестре.

Ја немам деце, па нам је Саша био као рођено дете - прича нам унесрећени рођак. - Он и ја смо били јако блиски и не могу да прихватим да га више нема...

Милан нам објашњава да вероватно никада неће моћи да се опорави од сцене у којој је његов зет, а Александров отац ушао у стан и једва прозборио: "Нема више нашег Салета".

Мој зет је био са њим тог кобног јутра - наставља Александров ујак. Пошто је и сам био падобранац, скочио је непосредно пре њега. Вероватно је својим очима видео страдање свог сина. Али, не може још да прича о томе.

Према Милановим речима, Александар је био искусан падобранац, са двеста скокова иза себе и врло обазрив приликом сваког изласка на терен.

Ујак Милан Петровић

Први пут "летео" са 12 година

Падобранац Александар Павловић (35) имао је дозволу за скакање највишег нивоа. Био је члан клуба "Феникс" са Палилуле.

Према причи његове породице, први пут је падобраном скочио са 12 година, јер је његов отац био ветеран чувене 63. Падобранске бригаде.

Извор: Вечерње НОВОСТИ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мики

20.05.2015 15:16

Веома тужно . Сале покој ти души .

ОДГОВОРИТЕ
Name

63

20.05.2015 18:08

Је ли то оне злогласне 63-це?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сесељ

20.05.2015 18:12

веома залосно све....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тешко је, али

20.05.2015 18:45

Бог себи не узима свакога, само одабране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

21.05.2015 04:41

Сваки спорт или хоби који је опасан по живот бијежи од њега 1000 пута можеш одради нешто без проблема али једном останеш инвалид или без живота

ОДГОВОРИТЕ