Сандале с каишем највећи тренд ове сезоне

Зашто су сандале са каишем око зглоба највећи тренд ове сезоне? Зато што ништа није боље од минимализама.

Мода и љепота 20.05.2015 | 11:51
Сандале с каишем највећи тренд ове сезоне

Сандале са високим потпетицама, каишем око скочног зглоба и једним каишем око прстију изгледају ванвременски. Оне су минималистичке, али неодољиво секси и шик.

Оне су биле планетарни хит лета 2013., али ове сандале никада нец́е изаћи из моде. Модерне су биле у касним 90. носиле су се са кожним пенцил сукњама и уским мајицама. Овог лета долазе у разним бојама и можете их носити балансирањем стилова, сукобљавањем и играњем са одец́ом која не иде заједно. Добићете изглед који је тако еклектичан, без напора и тренди и то изгледа фантастично.

Оне савршено пристају боyфриенд фармеркама, екстравагантној урбаној одец́и попут дуксерице и сукње или тексас комбинезону, или их можете носити у комбинацији са дневном хаљином и бејзбол капом. Да не помињемо цроп топове, мајице и спортску одећу. Ове једноставне сандале додају сву драму и сексепил вашем изгледу. Једноставност је ипак сјај овог тренда.

Можете их носити током целог дана, уколико вам високе потпетице нису оптерећење. Сви знамо да су сада жене суперхероји и радије трпе него да жртвују свој стил. Истини за вољу, можда ц́е бити мало превише носити их у обичном дану, али ако имате само блок хода, или неколико минута до свог одредишта, зашто их не носити.

Оне изгледају тако феноменално са пословним панталонама и свиленкастим блузама. Одличне су за посао, излазак, коктеле, вечерае, свадбе… Сандале са каишем су масивни тренд, а њихова свестраност вероватно има много везе са тим.

Уколико имате сандале са каишем, предлажемо урбани шик стил:

Минималистичке штикле + боyфриенд фармерке + цроптоп + мало накита.

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар