Sandale s kaišem najveći trend ove sezone

Zašto su sandale sa kaišem oko zgloba najveći trend ove sezone? Zato što ništa nije bolje od minimalizama.

Moda i ljepota 20.05.2015 | 11:51
Sandale s kaišem najveći trend ove sezone

Sandale sa visokim potpeticama, kaišem oko skočnog zgloba i jednim kaišem oko prstiju izgledaju vanvremenski. One su minimalističke, ali neodoljivo seksi i šik.

One su bile planetarni hit leta 2013., ali ove sandale nikada neće izaći iz mode. Moderne su bile u kasnim 90. nosile su se sa kožnim pencil suknjama i uskim majicama. Ovog leta dolaze u raznim bojama i možete ih nositi balansiranjem stilova, sukobljavanjem i igranjem sa odećom koja ne ide zajedno. Dobićete izgled koji je tako eklektičan, bez napora i trendi i to izgleda fantastično.

One savršeno pristaju boyfriend farmerkama, ekstravagantnoj urbanoj odeći poput dukserice i suknje ili teksas kombinezonu, ili ih možete nositi u kombinaciji sa dnevnom haljinom i bejzbol kapom. Da ne pominjemo crop topove, majice i sportsku odeću. Ove jednostavne sandale dodaju svu dramu i seksepil vašem izgledu. Jednostavnost je ipak sjaj ovog trenda.

Možete ih nositi tokom celog dana, ukoliko vam visoke potpetice nisu opterećenje. Svi znamo da su sada žene superheroji i radije trpe nego da žrtvuju svoj stil. Istini za volju, možda će biti malo previše nositi ih u običnom danu, ali ako imate samo blok hoda, ili nekoliko minuta do svog odredišta, zašto ih ne nositi.

One izgledaju tako fenomenalno sa poslovnim pantalonama i svilenkastim bluzama. Odlične su za posao, izlazak, koktele, večerae, svadbe… Sandale sa kaišem su masivni trend, a njihova svestranost verovatno ima mnogo veze sa tim.

Ukoliko imate sandale sa kaišem, predlažemo urbani šik stil:

Minimalističke štikle + boyfriend farmerke + croptop + malo nakita.

Izvor: Super žena

Komentari / 0

Ostavite komentar