Чудни звукови са неба застрашују људе

Људи широм света забележили су необјашњиве, бизарне звуке.

Свијет 20.05.2015 | 09:24
Чудни звукови са неба застрашују људе

 

Да ли су то мали зелени, војни експерименти или нека виша сила? Нико не зна, али већ десет година необични звуци допиру са неба и плаше људе широм света.

Прошлог месеца у Немачкој забележен је видео снимак дечака који се буквално заледио од страха када се језив звук налик на трубу проломио небом.

Необјашњив звук снимила је и канађанка Кимберли Вуки и то више пута. На Јутјубу где их је објавила у написала је:

- Ово је други пут да сам лично чула те чудне звуке овде у Терасу, у Канади. Први пут сам га чула 19. јуна 2013. између 9х и 9.30х, али тада није ни приближно био толико јак. Двадесет деветог августа 2013. ујутро, око 7.30х, пробудили су ме ти звуци. Скочила сам из кревета пошто сам схватила да сам сличне звуке и раније чула.

У Аустралији су такође камером забележени слични звуци и то у Мелбурну и Квинсленду, у јануару 2012. године, али и у другим деловима света.

 <ифраме срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/БуМWхјбкЕОМ" wидтх="425" хеигхт="350">

<ифраме срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/-Едн9ГцфЕАк" wидтх="425" хеигхт="350">

<ифраме срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/-дИГ3сWхyуц" wидтх="425" хеигхт="350">

Звуци подсећају на оне које можете чути у научнофантастичним филмовима, али НАСА тврди да разлог није ни приближно тако занимљив. Они предпостављају да је у питању Земљина "бука у позадини".

- Земља емитује природне звучне таласе који су стварни и све време су око нас, само их углавном нисмо свесни - рекли су из НАСА-е, како преноси британски лист "Метро".

Послушајте пажљиво снимке, чији творци тврде да није монтажа, па процените сами да ли је верујете у ово рационално објашњење или вам ипак смрди на неку заверу власти да нам замажу очи и сакрију да су мали зелени међу нама. Ово је прави случај за Молдера и Скали. Истина је тамо негде...

(Србија Данас)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цикулар бајо мој

20.05.2015 11:08

Ови као да никад нису чули за цикулар :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Мициц

25.09.2020 03:14

ПОСЛЕДЊА БОЖЈА ПОРУКА ЧОВЕЧАНСТВУ ПОСЛЕДЊИ ДОГАЂАЈИ СВЕТСКЕ ИСТОРИЈЕ, И ХРИСТОВ ДОЛАЗАК У СЛАВИ - НАСТУПАЈУ У ПЕРИОДУ 2021 - 2022 ГОДИНЕ, У КОМЕ ЋЕ СЕ БОГ ОБЈАВИТИ ЧОВЕЧАНСТВУ, ПОКАЗАТИ СВОЈ ЗАКОН НА НЕБУ - ВИДЉИВ ЗА СВЕ ЉУДЕ НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ НА ЊИХОВОМ МАТЕРЊЕМ ЈЕЗИКУ, И ПОЗВАТИ СВЕТ ДА СЕ ОБРАТИ, И ОБАВИ ДУХОВНУ ПРИПРЕМУ ЗА ХРИСТОВ ДОЛАЗАК У СЛАВИ, ПРИЛИКОМ КОГА ЋЕ ОН УКИНУТИ САДАШЊИ ПОРЕДАК ГРЕХА И СМРТИ, И НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ СТВОРИТИ НОВ САВРШЕН СВЕТ ПРАВДЕ, ЉУБАВИ, И МИРА. СВЕ ПРИРОДНЕ КАТАСТРОФЕ, И НОВЕ НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ СА ПОЧЕТКОМ 2011 ГОДИНЕ И ТАДАШЊИМ ВЕЛИКИМ ЗЕМЉОТРЕСОМ У ЈАПАНУ - ПРЕДСТАВЉАЈУ ЗНАКЕ СКОРОГ ИСПУЊЕЊА ПОМЕНУТИХ ДОГАЂАЈА.

ОДГОВОРИТЕ