Čudni zvukovi sa neba zastrašuju ljude

Ljudi širom sveta zabeležili su neobjašnjive, bizarne zvuke.

Svijet 20.05.2015 | 09:24
Čudni zvukovi sa neba zastrašuju ljude

 

Da li su to mali zeleni, vojni eksperimenti ili neka viša sila? Niko ne zna, ali već deset godina neobični zvuci dopiru sa neba i plaše ljude širom sveta.

Prošlog meseca u Nemačkoj zabeležen je video snimak dečaka koji se bukvalno zaledio od straha kada se jeziv zvuk nalik na trubu prolomio nebom.

Neobjašnjiv zvuk snimila je i kanađanka Kimberli Vuki i to više puta. Na Jutjubu gde ih je objavila u napisala je:

- Ovo je drugi put da sam lično čula te čudne zvuke ovde u Terasu, u Kanadi. Prvi put sam ga čula 19. juna 2013. između 9h i 9.30h, ali tada nije ni približno bio toliko jak. Dvadeset devetog avgusta 2013. ujutro, oko 7.30h, probudili su me ti zvuci. Skočila sam iz kreveta pošto sam shvatila da sam slične zvuke i ranije čula.

U Australiji su takođe kamerom zabeleženi slični zvuci i to u Melburnu i Kvinslendu, u januaru 2012. godine, ali i u drugim delovima sveta.

 

Zvuci podsećaju na one koje možete čuti u naučnofantastičnim filmovima, ali NASA tvrdi da razlog nije ni približno tako zanimljiv. Oni predpostavljaju da je u pitanju Zemljina "buka u pozadini".

- Zemlja emituje prirodne zvučne talase koji su stvarni i sve vreme su oko nas, samo ih uglavnom nismo svesni - rekli su iz NASA-e, kako prenosi britanski list "Metro".

Poslušajte pažljivo snimke, čiji tvorci tvrde da nije montaža, pa procenite sami da li je verujete u ovo racionalno objašnjenje ili vam ipak smrdi na neku zaveru vlasti da nam zamažu oči i sakriju da su mali zeleni među nama. Ovo je pravi slučaj za Moldera i Skali. Istina je tamo negde...

(Srbija Danas)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Cikular bajo moj

20.05.2015 11:08

Ovi kao da nikad nisu čuli za cikular :)

ODGOVORITE
Name

Dragan Micic

25.09.2020 03:14

POSLEDNJA BOŽJA PORUKA ČOVEČANSTVU POSLEDNJI DOGAĐAJI SVETSKE ISTORIJE, I HRISTOV DOLAZAK U SLAVI - NASTUPAJU U PERIODU 2021 - 2022 GODINE, U KOME ĆE SE BOG OBJAVITI ČOVEČANSTVU, POKAZATI SVOJ ZAKON NA NEBU - VIDLJIV ZA SVE LJUDE NA PLANETI ZEMLJI NA NJIHOVOM MATERNJEM JEZIKU, I POZVATI SVET DA SE OBRATI, I OBAVI DUHOVNU PRIPREMU ZA HRISTOV DOLAZAK U SLAVI, PRILIKOM KOGA ĆE ON UKINUTI SADAŠNJI POREDAK GREHA I SMRTI, I NA OVOJ PLANETI STVORITI NOV SAVRŠEN SVET PRAVDE, LJUBAVI, I MIRA. SVE PRIRODNE KATASTROFE, I NOVE NEIZLEČIVE BOLESTI SA POČETKOM 2011 GODINE I TADAŠNJIM VELIKIM ZEMLJOTRESOM U JAPANU - PREDSTAVLJAJU ZNAKE SKOROG ISPUNJENJA POMENUTIH DOGAĐAJA.

ODGOVORITE