Језиви детаљи убиства из хотела "Стара Славија"

У хотелу “Стара Славија“ Слађан Блажић усмртио је супругу Данку Блажић па пресудио себи, а пре злочина у соби 129, Блажић је себи платио сахрану, купио одело и свеће.

Србија 20.05.2015 | 08:17
Језиви детаљи убиства из хотела "Стара Славија"

Слађан је и 30. марта покушао да убије Данку. Тада ју је колима повезао из Обреновца за Београд, а сестри Миланки и зету Чедомиру оставио је опроштајно писмо у ком је навео да нема разлога за живот.

“Још тад је купио две свеће, посмртно одело, платио сахрану, преписао неку имовину на мене и затражио да га сахраним заједно са њом. Све је то лепо написао. Када сам прочитала то писмо, одмах сам обавестила полицију“, прича Миланка Блажићева сестра за Информер.

Данка је са Слађаном била у браку годину и по, али се родитељима вратила 10. фебруара. Тада је почео пакао јер он није могао да се помири са тим да га је она напустила. Био је болесно љубоморан и молио ју је да се помире, али она то није хтела.

'Ово је крај, он ће мене да убије'

“Тада ју је возио ка Авали и полиција је трага за њим. У једном тренутку је из својих кола прешао у такси, али га је полиција спречила да оствари своје намере. У аутомобилу су му пронађене две свеће и од тада је био у притвору, све до петка“, рекла је рођака убијене Данке.

Када је осуђен, Слађан је почео да шаље цвеће Данки, али она није хтела да га прими. Писао јој је како не може да живи без ње и како ће се убити. Несрећна жена је у понедељак хтела да оде у полицију и покаже им поруке, али није успела да дочека тај дан.

С друге стране, Миланка истиче да се од самог почетка противила њиховој вези, јер се, према њеним речима, Данка дрогирала и упропастила њеног брата.

“Први пут смо успели да га спасимо, али сада нисмо. Кобне ноћи, у понедељак око три сата ујутру, он је позвао сина који живи у Немачкој, а са њим је причала и Данка за коју су рекли да је била пијана. Тада је мом братанцу рекла: 'Ово је крај, он ће мене да убије'“, испричала је Миланка и додала да је Слађан у суботу био код ње и рекао јој да му овакав живот више не треба.

(Србија Данас)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Снежана

20.05.2015 07:28

Психички нестабилан. Таквих је много. Неизграђене личности, празне, без успијеха и увијек је неко други крив за то. Имам таквих око себе. Дневно пун контејнер да накупим, колико их је.

ОДГОВОРИТЕ