ДНС БЛ резервисан ка скупштинској већини

Клуб одборника Демократског народног савеза у Скупштини Града Бањалука на сједници Скупштине града, која ће се одржати 28.05.2015. године, подржаће само тачке дневног реда које су директан интерес грађана и правних лица, као што су регулациони планови, имовинско-правни односи и слично, закључак је Предсједништва Градског одбора ДНС-а на сједници одржаној 14.05.2015. године.

Република Српска 15.05.2015 | 12:41
ДНС БЛ резервисан ка скупштинској већини

Овакав став одборници ДНС-а у Скупштини града Бањалука заступаће све док се не почне са провођењем програма и Буџета града, посебно у дијелу водоснабдјевања, изградње и реконструкције локалних путева, улица, те подстицаја за запошљавање и самозапошљавање.

Предсједништво Градског одбора ДНС-а Бањалука је оцијенило да коалициони односи са СНСД-ом и СП-ом на овај начин нису нарушени, јер овакав став представља искључиво захтјев за одговорнијим односом Градске
управе према документима усвојеним у Скупштини града и према грађанима Бањалуке.

Градски одбор ДНС-а Бањалука

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

жика ж

15.05.2015 10:59

ВИДИ ТИ ДНС ПОЧЕО ДА СЕ ВАДИ. КАД МУ ТРЕБА ДОДО ТУ СМО А КАД НЕ НИСМО МИ КРИВИ НИ ЗА ШТА. МАЊЕ ПАРТИЈЕ А ВЕЋИХ ЛОПОВА!111?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клас хунт

15.05.2015 11:00

Класика, они хоће још средстава у село Пискавицу и да тамо асфалтирају сваки ћошак јер им је то база. Не гледају има ли гдје другдје у Граду приоритетније а причају о одговорном односу. Мало ми то не иде једно с другим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мука

15.05.2015 11:17

Ријеч је ријеч за пропаст народа са тројком која све замишљено има, за ових девет година њиховог царовања а народног пропадања.

ОДГОВОРИТЕ