DNS BL rezervisan ka skupštinskoj većini

Klub odbornika Demokratskog narodnog saveza u Skupštini Grada Banjaluka na sjednici Skupštine grada, koja će se održati 28.05.2015. godine, podržaće samo tačke dnevnog reda koje su direktan interes građana i pravnih lica, kao što su regulacioni planovi, imovinsko-pravni odnosi i slično, zaključak je Predsjedništva Gradskog odbora DNS-a na sjednici održanoj 14.05.2015. godine.

Republika Srpska 15.05.2015 | 12:41
DNS BL rezervisan ka skupštinskoj većini

Ovakav stav odbornici DNS-a u Skupštini grada Banjaluka zastupaće sve dok se ne počne sa provođenjem programa i Budžeta grada, posebno u dijelu vodosnabdjevanja, izgradnje i rekonstrukcije lokalnih puteva, ulica, te podsticaja za zapošljavanje i samozapošljavanje.

Predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Banjaluka je ocijenilo da koalicioni odnosi sa SNSD-om i SP-om na ovaj način nisu narušeni, jer ovakav stav predstavlja isključivo zahtjev za odgovornijim odnosom Gradske
uprave prema dokumentima usvojenim u Skupštini grada i prema građanima Banjaluke.

Gradski odbor DNS-a Banjaluka

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

žika ž

15.05.2015 10:59

VIDI TI DNS POČEO DA SE VADI. KAD MU TREBA DODO TU SMO A KAD NE NISMO MI KRIVI NI ZA ŠTA. MANJE PARTIJE A VEĆIH LOPOVA!111?

ODGOVORITE
Name

Klas hunt

15.05.2015 11:00

Klasika, oni hoće još sredstava u selo Piskavicu i da tamo asfaltiraju svaki ćošak jer im je to baza. Ne gledaju ima li gdje drugdje u Gradu prioritetnije a pričaju o odgovornom odnosu. Malo mi to ne ide jedno s drugim.

ODGOVORITE
Name

muka

15.05.2015 11:17

Riječ je riječ za propast naroda sa trojkom koja sve zamišljeno ima, za ovih devet godina njihovog carovanja a narodnog propadanja.

ODGOVORITE