Лавров вечерас у Београду

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров стиже вечерас у посету Србији, а на аеродрому у Београду дочекаће га шеф српске дипломатије Ивица Дачић.

Србија 14.05.2015 | 08:15
Лавров вечерас у Београду

Званични део посете биће у петак када ће се Лавров састати са највишим званичницима Србије, саопштило је Министарство спољних послова Србије.

Главне теме разговора биће сарадња Србије и Русије, билатерални односи, као и српско председавање ОЕБС-у, наводи се у саопштењу.

У Амбасади Русије у Београду је раније речено Тањугу да ће, како је предвиђено, руски министар спољних послова током посете, поред првог потпредседника Владе и шефа дипломатије Србије Ивице Дачића, разговарати са председником Србије Томиславом Николићем и премијером Александром Вучићем.

Како је најавила Амбасада Русије, Лавров ће у петак ујутру положити венац на Гробље Ослободилаца Београда поводом 70. годишњице победе уз учешће оркестра и гардиста ученика овогодишње параде у Москви.

Извор: Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лузицки Србин Прорус

14.05.2015 12:40

Добро нам дошао брате Србине. Добро дошао свој своме.Зивела Србија и братска Русија. Зивео савез царске Русије и братске Србије.

ОДГОВОРИТЕ