Паун и Толе: Да ли Звезда руши национални тим?!

Пауновић и Караџић не верују у теорије завере. Звезда не буши репрезентацију! "Не би они тамо играли за мене, већ за Србију и себе. Уосталом, са Звездом немам ни најмањи проблем, а то што они траже моју смену је њихово легитимно право. Можда имају неког бољег за председника ФСС", поручио је Караџић.

Фудбал 13.05.2015 | 23:30
Паун и Толе: Да ли Звезда руши национални тим?!

Подигла се поприлична прашина претходних дана у српској фудбалској јавности након што је постало јасно да млади играчи Црвене звезде Лука Јовић и Михаило Ристић неће путовати са омладинском репрезентацијом на Светско првенство на Новом Зеланду.

Све се десило после утакмице са Чукаричким коју је Звезда изгубила са 2:0 и практично се опростила од шампионске титуле. Јовић је саопштио да неће моћи да помогне националном тиму због повреде колена, док је Ристић навео да прескаче СП због операције крајника. Председник ФСС Томислав Караџић и селектор Вељко Пауновић истакли су, међутим, да нема места никаквим теоријама завере.
“Не верујем да је одлука да та двојица играча не иду на СП уперена против мене. Не би они тамо играли за мене, већ за Србију и себе. Уосталом, са Звездом немам ни најмањи проблем, а то што они траже моју смену је њихово легитимно право. Можда имају неког бољег за председника ФСС“, рекао је Караџић за Информер,

Мундијалито на Новом Зеланду игра се од 30. маја до 20. јуна, а селекција Србије је у групи са Мексиком, Малијем и Уругвајем.
“Не мислим да Звезда има било какве лоше намере, нити да ме буши. Стварно нема разлога да сумњам у било кога. Не верујем у теорије завере. Криво ми је што Лука и Риле највероватније неће моћи да путују са нама“, рекао је Пауновић за Ало.

Председник ФСС Караџић навео је да је савез затражио од Црвене звезде да доставе документацију како би процедура била испоштована.
“Чуо сам се са Ристићем и рекао ми је да му крајници праве проблем и да сада има јединствену могућност да реши то што га мучи. Нема разлога да му не верујем, а Јовић ће данас радити магнетну резонанцу, тако да чекамо резултате. На Светско првенство могу да иду само играчи који су ментално и физички 100 одсто спремни“, закључио је Пауновић.

Коментари / 0

Оставите коментар