Paun i Tole: Da li Zvezda ruši nacionalni tim?!

Paunović i Karadžić ne veruju u teorije zavere. Zvezda ne buši reprezentaciju! "Ne bi oni tamo igrali za mene, već za Srbiju i sebe. Uostalom, sa Zvezdom nemam ni najmanji problem, a to što oni traže moju smenu je njihovo legitimno pravo. Možda imaju nekog boljeg za predsednika FSS", poručio je Karadžić.

Fudbal 13.05.2015 | 23:30
Paun i Tole: Da li Zvezda ruši nacionalni tim?!

Podigla se poprilična prašina prethodnih dana u srpskoj fudbalskoj javnosti nakon što je postalo jasno da mladi igrači Crvene zvezde Luka Jović i Mihailo Ristić neće putovati sa omladinskom reprezentacijom na Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Sve se desilo posle utakmice sa Čukaričkim koju je Zvezda izgubila sa 2:0 i praktično se oprostila od šampionske titule. Jović je saopštio da neće moći da pomogne nacionalnom timu zbog povrede kolena, dok je Ristić naveo da preskače SP zbog operacije krajnika. Predsednik FSS Tomislav Karadžić i selektor Veljko Paunović istakli su, međutim, da nema mesta nikakvim teorijama zavere.
“Ne verujem da je odluka da ta dvojica igrača ne idu na SP uperena protiv mene. Ne bi oni tamo igrali za mene, već za Srbiju i sebe. Uostalom, sa Zvezdom nemam ni najmanji problem, a to što oni traže moju smenu je njihovo legitimno pravo. Možda imaju nekog boljeg za predsednika FSS“, rekao je Karadžić za Informer,

Mundijalito na Novom Zelandu igra se od 30. maja do 20. juna, a selekcija Srbije je u grupi sa Meksikom, Malijem i Urugvajem.
“Ne mislim da Zvezda ima bilo kakve loše namere, niti da me buši. Stvarno nema razloga da sumnjam u bilo koga. Ne verujem u teorije zavere. Krivo mi je što Luka i Rile najverovatnije neće moći da putuju sa nama“, rekao je Paunović za Alo.

Predsednik FSS Karadžić naveo je da je savez zatražio od Crvene zvezde da dostave dokumentaciju kako bi procedura bila ispoštovana.
“Čuo sam se sa Ristićem i rekao mi je da mu krajnici prave problem i da sada ima jedinstvenu mogućnost da reši to što ga muči. Nema razloga da mu ne verujem, a Jović će danas raditi magnetnu rezonancu, tako da čekamo rezultate. Na Svetsko prvenstvo mogu da idu samo igrači koji su mentalno i fizički 100 odsto spremni“, zaključio je Paunović.

Komentari / 0

Ostavite komentar