Америка у страху: Нови серијски убица

Посмртни остаци најмање четири особе пронађени су иза шопинг центра у Конектикату током истраге злочина серијског убице, на месту где су претходно нађена тела три жене.

Свијет 12.05.2015 | 20:19
Америка у страху: Нови серијски убица

Нађени су остаци који потичу од више скелета, који су предати главном форензичару, према речима Џејмса Вордвела, шефа полиције града Њу Британ.

Истражитељи верују да је једна особа одговорна за смрт свих жртава. Осумњичени који је претходно убио жене "одговара дефиницији" серијског убице, навео је Брајан Прелески, државни тужилац из тог града. Реч је о Вилијаму Девибу Хауелу.

- У овом тренутку јавности не прети опасност од серијског убице - навео је Вордвол, који није објаснио на кога би полиција могла да сумња.

Он је само додао да истрага, која је у току, подржава њихово чврсто уверење да особа која је то починила није у стању да сада настави са злочинима.

Један од четири посмртна остатка пронађена у истрази започетој у априлу припадао је жени идентификованој као Мелани Рут Камилини, несталој из оближњег града у јануару 2003.

Полицијско саопштење стигло је на дан који је требало да буде њен 42. рођендан. Полиција је сваке године од 2007. претраживала мочварну и шумовиту област поред локалног аутопута, након што су их ловци обавестили да су пронашли остатке.

Форензичари су ранијих година идентификовали три жртве - Дајан Кјузак, Џојвалин "Џој" Мартинес и Мери Џејн Менард, које су такође последњи пут виђене живе 2003.

Извор: Блиц

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

баја

12.05.2015 18:27

Само рокај јаране и они туку не питају никог

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

12.05.2015 18:51

Земља у којој је вечи злочин не платити или утајити порез него убиство.

ОДГОВОРИТЕ