Amerika u strahu: Novi serijski ubica

Posmrtni ostaci najmanje četiri osobe pronađeni su iza šoping centra u Konektikatu tokom istrage zločina serijskog ubice, na mestu gde su prethodno nađena tela tri žene.

Svijet 12.05.2015 | 20:19
Amerika u strahu: Novi serijski ubica

Nađeni su ostaci koji potiču od više skeleta, koji su predati glavnom forenzičaru, prema rečima Džejmsa Vordvela, šefa policije grada Nju Britan.

Istražitelji veruju da je jedna osoba odgovorna za smrt svih žrtava. Osumnjičeni koji je prethodno ubio žene "odgovara definiciji" serijskog ubice, naveo je Brajan Preleski, državni tužilac iz tog grada. Reč je o Vilijamu Devibu Hauelu.

- U ovom trenutku javnosti ne preti opasnost od serijskog ubice - naveo je Vordvol, koji nije objasnio na koga bi policija mogla da sumnja.

On je samo dodao da istraga, koja je u toku, podržava njihovo čvrsto uverenje da osoba koja je to počinila nije u stanju da sada nastavi sa zločinima.

Jedan od četiri posmrtna ostatka pronađena u istrazi započetoj u aprilu pripadao je ženi identifikovanoj kao Melani Rut Kamilini, nestaloj iz obližnjeg grada u januaru 2003.

Policijsko saopštenje stiglo je na dan koji je trebalo da bude njen 42. rođendan. Policija je svake godine od 2007. pretraživala močvarnu i šumovitu oblast pored lokalnog autoputa, nakon što su ih lovci obavestili da su pronašli ostatke.

Forenzičari su ranijih godina identifikovali tri žrtve - Dajan Kjuzak, Džojvalin "Džoj" Martines i Meri Džejn Menard, koje su takođe poslednji put viđene žive 2003.

Izvor: Blic

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

baja

12.05.2015 18:27

Samo rokaj jarane i oni tuku ne pitaju nikog

ODGOVORITE
Name

007

12.05.2015 18:51

Zemlja u kojoj je veči zločin ne platiti ili utajiti porez nego ubistvo.

ODGOVORITE