Џерард: Играо бих ја за Муриња, али...!

Капитен Ливерпула Стивен Џерад рекао је да би, да није велики навијач Ливерпула, можда играо за Жозеа Мурња.

Фудбал 11.05.2015 | 17:40
Џерард: Играо бих ја за Муриња, али...!

Ливерпул је одиграо 1:1 са Челсијем на Стамфорд бриџу, а Џерард, који ће наредне сезоне играти у МЛС лиги, испраћен је овацијама од стране навијача лондонског тима, који су га "прозивали" током меча.

"Биће ми тешко да одем, овде сам 27 година. Одлазим поносан због онога што сам постигао. Било је и лоших момената, али и то је део фудбала."

"Волео бих да се вратим једног дана, али то не зависи од мене. Ливерпул је у мом срцу“, рекао је Џерард.

Осим од навијача, Џерард је добио аплауз и од менаџера Чеслија Жозеа Муриња, који је после меча изјавио да ће му недостајати енглески фудбалер.

"Био сам много срећнији због овација навијача Ливерпула. Челсијеви навијачи су ме поздравили на неколико секунди, али су ме вређали током меча. Овације су њихов леп гест. Знам да ме нису волели јер нисам потписао за њих. Имао сам велику подршку навијача Ливерпула и то је све што ми је битно", рекао је Џерард, стрелац изједначујућег гола.

Челси је у неколико наврата покушавао да доведе Џерарда, али у томе није успео.

"Веома поштујем Муриња. Он је највећи менаџер на свету. Да нисам толико велики навијач Ливерпула, играо бих за Муриња. Због њега сам се неколико пута премишљао, али сам знао да то никада не бих могао да урадим због тога што волим Ливерпул. То ми значи много више него да побеђујем за друге", рекао је Џерард.

Коментари / 0

Оставите коментар