Džerard: Igrao bih ja za Murinja, ali...!

Kapiten Liverpula Stiven Džerad rekao je da bi, da nije veliki navijač Liverpula, možda igrao za Žozea Murnja.

Fudbal 11.05.2015 | 17:40
Džerard: Igrao bih ja za Murinja, ali...!

Liverpul je odigrao 1:1 sa Čelsijem na Stamford bridžu, a Džerard, koji će naredne sezone igrati u MLS ligi, ispraćen je ovacijama od strane navijača londonskog tima, koji su ga "prozivali" tokom meča.

"Biće mi teško da odem, ovde sam 27 godina. Odlazim ponosan zbog onoga što sam postigao. Bilo je i loših momenata, ali i to je deo fudbala."

"Voleo bih da se vratim jednog dana, ali to ne zavisi od mene. Liverpul je u mom srcu“, rekao je Džerard.

Osim od navijača, Džerard je dobio aplauz i od menadžera Česlija Žozea Murinja, koji je posle meča izjavio da će mu nedostajati engleski fudbaler.

"Bio sam mnogo srećniji zbog ovacija navijača Liverpula. Čelsijevi navijači su me pozdravili na nekoliko sekundi, ali su me vređali tokom meča. Ovacije su njihov lep gest. Znam da me nisu voleli jer nisam potpisao za njih. Imao sam veliku podršku navijača Liverpula i to je sve što mi je bitno", rekao je Džerard, strelac izjednačujućeg gola.

Čelsi je u nekoliko navrata pokušavao da dovede Džerarda, ali u tome nije uspeo.

"Veoma poštujem Murinja. On je najveći menadžer na svetu. Da nisam toliko veliki navijač Liverpula, igrao bih za Murinja. Zbog njega sam se nekoliko puta premišljao, ali sam znao da to nikada ne bih mogao da uradim zbog toga što volim Liverpul. To mi znači mnogo više nego da pobeđujem za druge", rekao je Džerard.

Komentari / 0

Ostavite komentar