Игор Михајловић - доказ колико се добро ради у бијељинској кошарци!

КСБиХ је изабрао селекторе за све кошаркашке селекције репрезентације БиХ. За селектора младе репрезентације изабран је Љубомир Видачић, уз кога ће у стручном штабу бити садашњи тренер Радника, Игор Михајловић.

Кошарка 08.05.2015 | 12:00
Игор Михајловић - доказ колико се добро ради у бијељинској кошарци!

Млада репрезентација БиХ ће наступити на Европском првенству А дивизије у Италији, у граду Лигнано гдје ће јој противници бити, поред домаће селекције, још Француска, Хрватска и Белгија. Ово није први пут да Михајловић буде дио репрезентативне приче. На Европском првенству у Софији, у Бугарској 2007. године такође је био први помоћник селектора јуниорске репрезентације. О свему овоме, за клупски сајт, тренер Михајловић је рекао:

- Почаствован сам што ћу уз селектора Видачића бити дио стручног штаба младе репрезентације. То је велико признање за мој досадашњи рад и надам се да ћу испунити очекивања. 2007 године сам био помоћник селектора јуниорске репрезентације, а сада ћу бити у репрезентацији до 20 година са селектором Видачићем кога изузетно цијеним и сигуран сам да ћемо одлично сарађивати. У Италији нас очекује озбиљан посао и иако смо у групи са веома квалитетним екипама сматрам да можемо обезбиједити опстанак у А дивизији – изјавио је Михајловић.

Европско првенство у Италији за играче до 20 година ће трајати од 07. до 19 јула.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

поплава

08.05.2015 10:10

Честитам, мора се одати признање, без обзира што, се увијек нађе један број оних који то карикирају на овај или онај начин.Сретно Игоре! Бијељина је уз тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсман

08.05.2015 21:05

Искрене честитке! Мали град са пуно младалачког ентузијазма, уз овакве људе ће бити прави европски великан! Пуно среће!

ОДГОВОРИТЕ