Igor Mihajlović - dokaz koliko se dobro radi u bijeljinskoj košarci!

KSBiH je izabrao selektore za sve košarkaške selekcije reprezentacije BiH. Za selektora mlade reprezentacije izabran je Ljubomir Vidačić, uz koga će u stručnom štabu biti sadašnji trener Radnika, Igor Mihajlović.

Košarka 08.05.2015 | 12:00
Igor Mihajlović - dokaz koliko se dobro radi u bijeljinskoj košarci!

Mlada reprezentacija BiH će nastupiti na Evropskom prvenstvu A divizije u Italiji, u gradu Lignano gdje će joj protivnici biti, pored domaće selekcije, još Francuska, Hrvatska i Belgija. Ovo nije prvi put da Mihajlović bude dio reprezentativne priče. Na Evropskom prvenstvu u Sofiji, u Bugarskoj 2007. godine takođe je bio prvi pomoćnik selektora juniorske reprezentacije. O svemu ovome, za klupski sajt, trener Mihajlović je rekao:

- Počastvovan sam što ću uz selektora Vidačića biti dio stručnog štaba mlade reprezentacije. To je veliko priznanje za moj dosadašnji rad i nadam se da ću ispuniti očekivanja. 2007 godine sam bio pomoćnik selektora juniorske reprezentacije, a sada ću biti u reprezentaciji do 20 godina sa selektorom Vidačićem koga izuzetno cijenim i siguran sam da ćemo odlično sarađivati. U Italiji nas očekuje ozbiljan posao i iako smo u grupi sa veoma kvalitetnim ekipama smatram da možemo obezbijediti opstanak u A diviziji – izjavio je Mihajlović.

Evropsko prvenstvo u Italiji za igrače do 20 godina će trajati od 07. do 19 jula.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

poplava

08.05.2015 10:10

Čestitam, mora se odati priznanje, bez obzira što, se uvijek nađe jedan broj onih koji to karikiraju na ovaj ili onaj način.Sretno Igore! Bijeljina je uz tebe!

ODGOVORITE
Name

Krsman

08.05.2015 21:05

Iskrene čestitke! Mali grad sa puno mladalačkog entuzijazma, uz ovakve ljude će biti pravi evropski velikan! Puno sreće!

ODGOVORITE