Италијански политичари наљутили "Ролеx"

Произвођач луксузних сатова "Ролеx" затражио је у сриједу извињење од италијанског премијера и министра унутарњих послова због изјаве да су насилни демонстранти који су прошле седмице девластирали дијелове Милана били "богата размажена деришта с Ролеxима".

Свијет 06.05.2015 | 21:30
Италијански политичари наљутили "Ролеx"

Компанија је заузела цијеле странице у великим националним дневним новинама како би спријечила оцрњивање сјајне слике "Ролеx-а" који спонзорише велике спортске догађаје, а велику је своту дао и за миланску славну оперу Ла Сцала.

У обраћању парламенту о демонстрацијама који су избили поводом отварања ЕXПО-а у Милану, министар унутарњих послова Ангелино Алфано казао је да је "на улицама видио гадове у дуксерицама као и богата, размажена деришта с "Ролеxима".

Директор "Ролеx-а" за Италију Гианпаоло Марини, написао је у отвореном писму новинама да је низак квалитет фотографија оставио врло високу сумњу у то да демонстранти заиста носе "Ролеx-е" те да се не може рећи, ако и имају сатове те марке, ради ли се о јефтиним копијама које се могу купити на италијанским улицама.

Марини је осудио и неприхватљиво повезивање слике "Ролеx-а" са уништавањем у Милану и са свијетом насиља.

Извор: Н1

Коментари / 0

Оставите коментар