ФСС: Одговорићемо Звезди на крају сезоне!

Челници Фудбалског савеза Србије саопштили су да неће издавати званично саопштење – поводом недавних оптужби из ФК Црвена звезда о неадекватном раду Савеза.

Фудбал 08.05.2015 | 12:40
ФСС: Одговорићемо Звезди на крају сезоне!

ФСС је навео да ће на изјаве из Звезде реаговати по завршетку сезоне и додао да су из најтрофејнијег српског клуба често упућивани слични захтеви у прошлости.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је после ванредног састанка УО да није сазван због недостуђеног пенала за Војводину против Партизана, већ да би указали на – "крађу коју спроводи Фудбалски савез Србије на челу са председником Томиславом Караџићем".

Поруку Фудбалског савеза Србије преносимо у целини и без исправки:

“Поводом одређених закључака изнесених на конференцији за новинаре чланова Управног одбора ФК Црвена звезда, а после седнице тог тела одржане у понедељак, 4. маја 2015. године, Фудбалски савез Србије је одлучио да не објави саопштење за јавност и настави са оваквом врстом дебате.

У овом тренутку, став Фудбалског савеза Србије је такав да поменути закључци, у одређеној мери често упућивани у прошлости из ФК Црвена звезда, не захтевају јавни коментар нити изискују другачију реакцију националне организације. На изнесене закључке органа ФК Црвена звезда одговорићемо по завршетку сезоне, али ћемо отворити и одговорити и на многа друга питања и упознаћемо јавност са одређеним чињеницама и дешавањима виђених у минулој такмичарској сезони.

Фудбалски савез Србије апелује на све чланове српског фудбала, на свим нивоима, да коректним понашањем и максималним спортским залагањем успешно окончају такмичарску сезону“.

Коментари / 0

Оставите коментар