FSS: Odgovorićemo Zvezdi na kraju sezone!

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije saopštili su da neće izdavati zvanično saopštenje – povodom nedavnih optužbi iz FK Crvena zvezda o neadekvatnom radu Saveza.

Fudbal 08.05.2015 | 12:40
FSS: Odgovorićemo Zvezdi na kraju sezone!

FSS je naveo da će na izjave iz Zvezde reagovati po završetku sezone i dodao da su iz najtrofejnijeg srpskog kluba često upućivani slični zahtevi u prošlosti.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je posle vanrednog sastanka UO da nije sazvan zbog nedostuđenog penala za Vojvodinu protiv Partizana, već da bi ukazali na – "krađu koju sprovodi Fudbalski savez Srbije na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem".

Poruku Fudbalskog saveza Srbije prenosimo u celini i bez ispravki:

“Povodom određenih zaključaka iznesenih na konferenciji za novinare članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a posle sednice tog tela održane u ponedeljak, 4. maja 2015. godine, Fudbalski savez Srbije je odlučio da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi sa ovakvom vrstom debate.

U ovom trenutku, stav Fudbalskog saveza Srbije je takav da pomenuti zaključci, u određenoj meri često upućivani u prošlosti iz FK Crvena zvezda, ne zahtevaju javni komentar niti iziskuju drugačiju reakciju nacionalne organizacije. Na iznesene zaključke organa FK Crvena zvezda odgovorićemo po završetku sezone, ali ćemo otvoriti i odgovoriti i na mnoga druga pitanja i upoznaćemo javnost sa određenim činjenicama i dešavanjima viđenih u minuloj takmičarskoj sezoni.

Fudbalski savez Srbije apeluje na sve članove srpskog fudbala, na svim nivoima, da korektnim ponašanjem i maksimalnim sportskim zalaganjem uspešno okončaju takmičarsku sezonu“.

Komentari / 0

Ostavite komentar