И Човић би да смјењује Толета?!

Фронт за смену Томислава Караџића са места председника ФСС поново је активиран. О првом човеку српског фудбала огласио се и Небојша Човић, потпредседник црвено-белих: "Манипулатор"!

Фудбал 05.05.2015 | 18:00
И Човић би да смјењује Толета?!

Потпредседник Фудбалског клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је да се први човек националног фудбалског савеза (ФСС) Томислав Караџић годинама бави манипулацијама у том спорту, али да верује да ће свему ускоро доћи крај.

"Још од 2013. године, када смо имали примедбе на његов рад и започели акцију смењивања, нисам приметио да се нешто променило у српском фудбалу. Да ли се поправила регуларност или суђење? Караџић ради на таласу манипулација који је сада истрошен. Знам да ће бити прича како су неспособна руководства Црвене звезде и осталих клубова, али хајде да разговарамо о резултатима репрезентације, а не које зграде су направјене. Та његова изјава о доживотном обављању функције релативна је ствар", изјавио је Човић.

Он је додао да не види разлог због чега би Караџић остао председник ФСС уколико су клубови против њега.

"ФСС постоји управо због тих клубова и уколико они затраже да се распишу избори то треба и да се оствари. Караџић се води изреком 'завади па владај', али је евидентно да су потребне промене", поручио је Човић.

Како је истакао, са променама у ФСС треба да се сложи и највећи ривал Партизан пошто су два клуба "перјанице српског фудбала".

Коментари / 0

Оставите коментар