Екипа из "кантримена" поново на окупу

Милица Новаковић, Тамара Богдановић, Бојана Петровић и Дана Маневска нашле су се "очи у очи" са Марком Милићевим, првоокрвиљеним за изазивање удеса у коме је страдао Лука Јовановић. - Нисмо знали да смо га ударили, због алкохола се не сећамо детаља из провода - испричале су јуче скрушено девојке.

Србија 05.05.2015 | 10:15
Екипа из "кантримена" поново на окупу

У ходницима Палате правде, без нападне шминке и изазовне гардеробе, Милица Новаковић, Тамара Богдановић, Бојана Петровић и Дана Маневска биле су скоро неприметне.

Девојке које је јавност упознала путем слика из кобног ноћног провода, чији је епилог била смрт Луке Јовановића на Бранковом мосту у јулу прошле године, нису показивале знаке непријатности: пре почетка суђења и током паузе опуштено су разговарале.

За дружење им је једино фалио првоокривљени Милићев, који је у пратњи полиције погнуте главе прошао поред екипе из ноћног провода, док им је његов кум, Братислав Весовић, у пролазу упутио осмех - више ироничан него весео.

Претрес је почео још једним извињењем Милићева који је, након породице Јовановић, опрост затражио и од Тамаре Богдановић.

Сведочење Богдановићеве није одступало од исказа датог тужиоцу.

- Чула сам само туп ударац, нисам знала да смо ударили човека. Чим сам стигла у стан истуширала сам се - била сам крвава од главе до пете - рекла је између осталог Тамара, која је поновила да су она и Милица Новаковић направиле кобни селфи, а додала је и да се плаши да би Весовић и Милићев могли да јој науде.

И Бојана Петровић, која је казну одслужила и пре хапшења Милићева, тврдила је да нико у “кантримену” није знао шта се десило.

- Марко ме неколико дана након несреће питао шта сам видела и шта знам. Ни он, као ни ја, није знао шта се десило - казала је Петровићева. И остали сведоци поновили су исто, а објаснили су да се детаља из ноћног провода не сећају јер су попили превише алкохола.

И даље нема трага “кантримену”

Полиција и даље није пронашла аутомобил који је Милићев признао да је возио у ноћи несреће.
На захтев суда, Тамара Богдановић га је јуче кратко описала: “Био је сив, са црним кровом и страним таблицама”, рекла је она.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар