Ekipa iz "kantrimena" ponovo na okupu

Milica Novaković, Tamara Bogdanović, Bojana Petrović i Dana Manevska našle su se "oči u oči" sa Markom Milićevim, prvookrviljenim za izazivanje udesa u kome je stradao Luka Jovanović. - Nismo znali da smo ga udarili, zbog alkohola se ne sećamo detalja iz provoda - ispričale su juče skrušeno devojke.

Srbija 05.05.2015 | 10:15
Ekipa iz "kantrimena" ponovo na okupu

U hodnicima Palate pravde, bez napadne šminke i izazovne garderobe, Milica Novaković, Tamara Bogdanović, Bojana Petrović i Dana Manevska bile su skoro neprimetne.

Devojke koje je javnost upoznala putem slika iz kobnog noćnog provoda, čiji je epilog bila smrt Luke Jovanovića na Brankovom mostu u julu prošle godine, nisu pokazivale znake neprijatnosti: pre početka suđenja i tokom pauze opušteno su razgovarale.

Za druženje im je jedino falio prvookrivljeni Milićev, koji je u pratnji policije pognute glave prošao pored ekipe iz noćnog provoda, dok im je njegov kum, Bratislav Vesović, u prolazu uputio osmeh - više ironičan nego veseo.

Pretres je počeo još jednim izvinjenjem Milićeva koji je, nakon porodice Jovanović, oprost zatražio i od Tamare Bogdanović.

Svedočenje Bogdanovićeve nije odstupalo od iskaza datog tužiocu.

- Čula sam samo tup udarac, nisam znala da smo udarili čoveka. Čim sam stigla u stan istuširala sam se - bila sam krvava od glave do pete - rekla je između ostalog Tamara, koja je ponovila da su ona i Milica Novaković napravile kobni selfi, a dodala je i da se plaši da bi Vesović i Milićev mogli da joj naude.

I Bojana Petrović, koja je kaznu odslužila i pre hapšenja Milićeva, tvrdila je da niko u “kantrimenu” nije znao šta se desilo.

- Marko me nekoliko dana nakon nesreće pitao šta sam videla i šta znam. Ni on, kao ni ja, nije znao šta se desilo - kazala je Petrovićeva. I ostali svedoci ponovili su isto, a objasnili su da se detalja iz noćnog provoda ne sećaju jer su popili previše alkohola.

I dalje nema traga “kantrimenu”

Policija i dalje nije pronašla automobil koji je Milićev priznao da je vozio u noći nesreće.
Na zahtev suda, Tamara Bogdanović ga je juče kratko opisala: “Bio je siv, sa crnim krovom i stranim tablicama”, rekla je ona.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar