Скандал у школи

Католичку основну школу у Биркенхеду код Ливерпула шокирао је млади школарац када је у школу донео малу врећицу 'белог'.

Свијет 02.05.2015 | 14:50
Скандал у школи

Дечак је наводно показао супстанцу својим колегама из разреда и демонстрирао како се узима.Узбуну у школи су подигли родитељи када су њихова деца дошла кући и рекла шта су радила тог дана у школи.

Родитељ једне ученице која похађа споменуту школу проговорио је о шоку који је доживео.

"Одвратно је и гнусно да дете зна што треба с дрогом да ради и да уопште зна шта је дрога заиста. Забрињавајуће је да постоје таква деца. Разговарао сам озбиљно са својом ћерком када је дошла кући и упозорио сам је да никад не узима ништа од друге деце", прича забринути родитељ.

Полиција је утврдила да су ученици били знатижељни око пакета и његовог садржаја, али да су и поступили како треба када су пакет предали.

Потпарол полиције касније је рекао да је један од ученика пакет пронашао поред радње неколико дана пре него што га је дао пријатељу. Нема индикација да су дрогу ученици школе конзумирали, а неотворени пакет предали су наставницима.

Директорка школе је родитељима послала писмо у којем је објаснила да је игралиште поред школе претражено да би се отклонио страх да у подручју школе постоје недозвољене супстанце. Општинско веће је такође обавештено о инциденту, пише Јутарњи.хр.

Коментари / 0

Оставите коментар