Вучић: Нисам крио шта се тражи од Србије

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да не зна шта ће се наћи у платформи о Косову и Метохији, коју припрема председник Србије Томислав Николић, додајући да од јавности никада није крио шта се од Србије тражи у преговорима са ЕУ.

Србија 30.04.2015 | 14:33
Вучић: Нисам крио шта се тражи од Србије

"Шта очекујете да ћу да видим у нечему што ћу тек да добијем? Јесам, са председником Николићем сам разговарао безброј пута и он је добро упознат са тим шта се од Србије тражи. Ми то знамо, ја то од вас никада нисам крио, нико из владе то није крио", рекао је Вучић одговорајући на питање шта очекује да ће да види у платформи о КиМ коју би Николић требало да представи након првомајских празника.

Он је на конференцији за новинаре рекао да је једна велика Немачка импресионирана реформама које Србија спроводи, те да Немци немају ниједну примедбу на то.

"Они имају примедбу да ли ми можемо да постигнемо договор око енергетике. Ја сам рекао да можемо, али и под којим условима не можемо. Онако како су неки замислили да нам узму 100 одсто Газиводе не може. Нећу да разговарам о томе", навео је он.

Вучић је додао да може да разговара о Парку мира у Косовској Митровици и о Заједници српских општина, те поновио да нема никакве тајне у разговорима у вези са Косовом и Метохијом.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алан Форд

30.04.2015 13:12

Јеси, јеси Вучко, крио си. И све ти кријеш. Хајмо уговор са Етихадом на сунце па да се види колиоо сте платили да узму ЈАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за алана

30.04.2015 14:14

Николико. Људи су узели трзисте имају радну снагу а ијефтиних половних авиона колко хоцес.