Vučić: Nisam krio šta se traži od Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna šta će se naći u platformi o Kosovu i Metohiji, koju priprema predsednik Srbije Tomislav Nikolić, dodajući da od javnosti nikada nije krio šta se od Srbije traži u pregovorima sa EU.

Srbija 30.04.2015 | 14:33
Vučić: Nisam krio šta se traži od Srbije

"Šta očekujete da ću da vidim u nečemu što ću tek da dobijem? Jesam, sa predsednikom Nikolićem sam razgovarao bezbroj puta i on je dobro upoznat sa tim šta se od Srbije traži. Mi to znamo, ja to od vas nikada nisam krio, niko iz vlade to nije krio", rekao je Vučić odgovorajući na pitanje šta očekuje da će da vidi u platformi o KiM koju bi Nikolić trebalo da predstavi nakon prvomajskih praznika.

On je na konferenciji za novinare rekao da je jedna velika Nemačka impresionirana reformama koje Srbija sprovodi, te da Nemci nemaju nijednu primedbu na to.

"Oni imaju primedbu da li mi možemo da postignemo dogovor oko energetike. Ja sam rekao da možemo, ali i pod kojim uslovima ne možemo. Onako kako su neki zamislili da nam uzmu 100 odsto Gazivode ne može. Neću da razgovaram o tome", naveo je on.

Vučić je dodao da može da razgovara o Parku mira u Kosovskoj Mitrovici i o Zajednici srpskih opština, te ponovio da nema nikakve tajne u razgovorima u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

30.04.2015 13:12

Jesi, jesi Vučko, krio si. I sve ti kriješ. Hajmo ugovor sa Etihadom na sunce pa da se vidi kolioo ste platili da uzmu JAT.

ODGOVORITE
Name

za alana

30.04.2015 14:14

Nikoliko. Ljudi su uzeli trziste imaju radnu snagu a ijeftinih polovnih aviona kolko hoces.