Институције БиХ осуђују терористички напад

Тероризам је присутан у БиХ и ми га морамо побиједити и не дозволити да он побједи нас, речено је данас на ванредној сједници Савјета министара БиХ.

Босна и Херцеговина 28.04.2015 | 19:24
Институције БиХ осуђују терористички напад

Савјет министара али и Предсједништва БиХ затражили су сарадњу свих надлежних институција на свим нивоима власти у БиХ када је у питању расвјетљавање терористичког напада у Зворнику али и у даљој борби против тероризма.

Сви грађани БиХ позвани су на суздржаност, мир и толеранцију како би се избјегло додатно подизање тензија.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дивља јабука

28.04.2015 18:32

Овакви напади јесу зло, медјутим, и овдје треба истаћи да корупција и негативна селекција и организовани криминал су још веће зло. Нажалост, институције Републике Српске служе за отимање имовине градјана, умјесто да служе заштити те имовине. Наравно да ту првенствено мислим на Републичку Управу за геодетске послове. Али, проблем је што се човјек нема коме обратити у случају да му очигледно отимају земљу јер полиција, тужилаштво, судови и остали, служе за проводјење отимачине јер су сви под контролом организованог криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

28.04.2015 19:01

Људи ова емисја на РТРС је зло... Хускају народ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА ПД

29.04.2015 13:01

ПИТАЈТЕ НАРОД ШТА МУ ТРЕБА, ЈЕЛИ ГЛАДАН, ТРЕБА ЛИ МУ ПОСЛА, СРЕДСТАВА ЗА СЈЕТВУ ИТД....... А ВИ САМО СЈЕДИТЕ И ОСУЂУЈЕТЕ ПРЕДУЗМИТЕ НЕШТО ДА СЕ ВИДИ И ОСЈЕТИ У КОРИСТ ОВОГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ